Startsida / Inlägg

Anders Bagge utlyser elektriker-tävling

av tramsfrans

Att kändisar gillar att renovera sina hus och visa upp resultaten för kameror är ingen nyhet. Häromdagen rapporterade jag om Carina Bergs nya sommarhusprojekt som ska sändas på Kanal 5, men en annan kändis som också håller på att renovera är Anders Bagge. Det ska inte sändas på Kanal 5, men däremot så har Anders Bagge utlyst en tävling där folk får motivera varför just DE ska få utföra elarbeten hemma hos familjen Bagge.

Alla som någon gång försökt få tag på en hantverkare eller elektriker vet att det oftast är lättare sagt än gjort. Anders Bagge försöker däremot med en motsatt approach, och uppmanar elektrikerna att själva få motivera varför de ska få den stora äran att dra sladdar hemma hos honom. Varför ringa samtal själv när man kan utlysa en tävling på sociala medier!

Nu kanske ni trodde att man enbart fick betalt i ära och kändisglans, men utöver det så ingår alltså också vanlig ersättning i form av pengar. ”Självklart” enligt Anders Bagge, men det måste ändå skrivas ut så att ingen får några idéer!

I skrivande stund så är det oklart vem som kommer få det prestigefyllda uppdraget att dra kablarna hemma hos familjen Bagge. Må bäste elektriker vinna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB