Startsida / Inlägg

Sanna Bråding stoppad av Instagram

av tramsfrans

Att Instagram är en stor del av många svenska kändisars liv är känt sedan länge. Därför så blir det ofta stor kris och panik när någonting oförutsett händer deras konton. Anitha Clemence har sedan länge fört ett krig mot Instagram och deras algoritmer, och tidigare i år blev Malin Berghagen utlåst från sitt konto och kallade det för ”övergrepp”. Nu har dessutom Sanna Bråding meddelat att Instagram tagit bort ett flertal av hennes matbilder.

Det är oklart varför Sanna Brådings 600 veganska recept har försvunnit från Instagram, men vi får hoppas att @Instagram har koll på sina mentions i och med att Sanna försöker få kontakt. Vad jag vet så brukar inte Instagram svara på mentions, men det här är faktiskt akut.

Utöver inlägget om matbilderna har Sanna även lagt ut en till bild där hon meddelar att hon blir tystad av Instagram. Det inlägget har fått 6400 likes och nästan 400 kommentarer, så helt tyst är det iallafall inte.

Fortsättning följer på svenska kändisars kamp mot Instagram. Det är ungefär som ett riktigt dåligt äktenskap som man egentligen inte trivs i, men som man måste vara kvar i ändå eftersom man inte har något val. Kampen mot Instagram fortsätter alltså på Instagram! Alla vet ju att det bästa sättet att markera mot Instagram är att fortsätta hänga på Instagram. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt-
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB