Startsida / Inlägg

Camilla Läckberg utsatt för bluffreklam

av tramsfrans

Idag är det midsommarafton och underbart väder, men ett mörkt moln har tornat upp sig i horisonten. Camilla Läckberg har blivit föremål för en bluffreklam på internet! På Instagram varnar Camilla följarna för lurendrejeriet.

Bra och viktigt att Camilla Läckberg tar avstånd från bitcoin! Det vore faktiskt rätt märkligt om hon var ansiktet utåt för bitcoin eftersom hon är den rikaste personen i kändis-Sverige på helt andra meriter, och att hon skulle behöva göra reklam för kryptovaluta känns inte speciellt troligt. Hon har faktiskt RIKTIGA pengar och behöver inte hålla på med låtsasvalutor!

Vad har vi lärt oss av den här historien annars? Det skulle väl vara att Camilla Läckberg faktiskt inte uppskattar ALL publicitet, till skillnad mot vad många tror. Att hon gillar att synas och höras är ingen nyhet, men att få uppmärksamhet på grund av bluffreklamer är alltså ingenting som faller i god jord.

I skrivande stund så är det oklart om någon av Camilla Läckbergs följare fallit offer för det sofistikerade bedrägeriet. Charlotte Perrelli har dock kommenterat ”samma skit för mig….”.

Sedan tidigare vet vi också att Filip Hammar och Jesper Börjesson har blivit drabbade av bluffreklam, och mycket pekar mot att bluffreklamer är ett av de absolut största samhällsproblemen vi har i Sverige idag. Iallafall om man frågar Sveriges kändisar själva.

Jag uppmanar er alla att vara försiktiga med era kortuppgifter i midsommar. Lämna inte ut ert kreditkortsnummer efter en nubbe så fort ni ser en bild på Camilla Läckberg. Håll er till att dricka kändisvin istället så kommer allt gå bra.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB