Startsida / Inlägg

Paradise Hotel – efter festen

av tramsfrans

Foto: Nent Group

Som vissa av er kanske redan känner till så sändes finalavsnittet av Paradise Hotel förra veckan! Om man trots det inte har fått nog av ungdomar som tar tveksamma livsbeslut så kan man följa Viafrees nya satsning ”Paradise Hotel – efter festen” där man får följa deltagarnas spännande liv hemma i Sverige efter programmet är över. Såhär beskriver Viafree programmet:

”Hur är egentligen livet som PH-stjärna? I den nya satsningen Paradise Hotel – Efter festen får tittarna en djupare inblick i PH-stjärnornas liv efter att Paradise Hotel sänts. Vi får i serien följa några av de populäraste deltagarna från årets säsong på hemmaplan: Paulina ”Paow” Danielsson, Marcus ”Mcuze” Johansson, Emma Hellström, Arvid Stenbäcken, Gabriella ”Bella” Andersson och Jesper Bengtsson.”

Frågan är hur mycket som egentligen händer i livet som PH-stjärna? Semestern är över, solbrännan måste upprätthållas med spray tan, och ingen hör när man skriker ”breeeev” eftersom man är arbetslös och hemma mitt på dagen när posten kommer. Om ni frågar mig så låter det inte jätteroligt. I beskrivningen av avsnitt 2 står följande info:

”Arvid möter upp kompisen och PH-legendaren Mos för att kolla på Änglarna. Jesper och Marcelo har stökig förfest med Mexiko-tema när ett helt tjejgäng från årets PH kommer för att festa.”

Förfest med Mexiko-tema! Landet där Paradise Hotel spelas in! Eventuellt så är det kanske dags att gå vidare från inspelningen och acceptera att semestern är över istället för att ta på sig en sombrero och dricka ljummen corona innan man tar på sig dunjackan för att ta pendeln in till stan och ta fanbilder med 16-åringar.

Förra året sände Viafree ”Paradise Sthlm där tidigare deltagare fick bo i en lägenhet i Vasastan för att festa tillsammans, men i ”efter festen” får deltagarna filma sig själva istället och bo på varsitt håll. Alltså en lite mer socialrealistisk version av livet efter att dokusåpan är över.

Det återstår att se hur roligt det blir att följa deltagarnas konfrontation med verkligheten. Nu får tiden får man ju knappt några följare av att vara med i Paradise Hotel?

Deltagarna som var med 2014/2015 kunde utan problem samla ihop uppemot 100.000 följare, men nu för tiden får man vara glad om man får 20.000. Saga Scott från säsongen 2014 har i skrivande stund 280.000 följare på instagram, medan årets vinnare Hannah Klostermann bara har 30.000. Instagramföljare är inte allt som betyder något i livet, men det är uppenbart att det blivit svårare att bli en riktig dokusåpastjärna.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB