Startsida / Inlägg

Carola tar årets första dopp

av tramsfrans

Nu börjar man äntligen märka att sommaren snart är här! Ett av de allra finaste sommartecknena vi har i det här landet är när Carola tar årets första dopp, och i helgen var det dags!

Carola var i Tel Aviv tidigare i veckan, en stad som är känd för sina stränder, men varför bada där när man kan spara sig till ett dopp i Mälarens mörka vatten istället. Carola badade ”där man egentligen inte ska bada” och lät sin dotter Zoe filma tokigheterna. Om ni trodde att det där var den enda badfilmen Carola la ut igår så kunde ni inte ha mer fel!

View this post on Instagram

… forts följer på första doppet! Sittandes! Ha ha Och nu låter jag inte bara som pappa Janne utan skrattar precis som mamma och stor syrran!! Hur kommer det sig att man blir mer och mer lik sin familj man växte upp med ju äldre man blir? .. Borde ju egentligen vara tvärtom. Nån mer än jag som har det så? Zoe filmar efter jag stått i trädgårds arbete och fått massa löv och små knoppar som fastnat i håret. Och det ÄR faktiskt inte meningen att man ska kunna bada där jag går i vid den vackra bryggan i Steninge. Det är oerhört ojämn botten med vassa skarpa stenblock som ligger på botten. Men jag vill ju bada med sjön så nära mig. Heja Mälaren #bymalina #plainvanilla #steningeslottspark #mälaren #växtlighet #majmånad #afrohår #trädgårdsarbete

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Carola vill verkligen poängtera att det inte är meningen att man ska bada där hon badar. Oerhört ojämn botten! Vassa skarpa stenblock som ligger på botten! Fullkomligt livsfarligt faktiskt, men om man verkligen vill bada så har nöden ingen lag. Det är bara att kasta i sig!

Det är inte första gången som Carola badar på konstiga platser. Redan förra året delade hon med sig av hur hon tog ett dopp med tomteluva i det dyiga vattnet tjockt med vass. Varför bada vid en iordninggjord badplats när man kan bada där ingen annan badar!

Nästa gång du går förbi en mörk sjö fylld med vass så rekommenderar jag att du håller utkik efter Carola. Sanolikheten är stor att hon lurar i vassen och tar ett dopp!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB