Startsida / Inlägg

Ensam mamma söker-tatueringen

av tramsfrans

Foto: TV3

Som ni alla redan vet är en relation inte på riktigt förrän man har gjort en gemensam kärlekstatuering. Alla kändisar har gjort det! Camilla Läckberg och Simon Sköld, Paow och Lance Hedman och så vidare.

Nu står det klart att även Ensam Mamma söker-Theodora gjort slag i saken, och skaffat en kärlekstatuering tillsammans med Anton som hon träffade i programmet. Tatueringen gjordes på ett väldigt okonventionellt sätt, eftersom Anton inte fick veta att de skulle tatuera sig förrän de var hos tatueraren.

View this post on Instagram

-Tur att han sa Ja! ? Jag bjöd ut Anton på dejt-torsdag (ja, efter vår medverkan på dejting-tv har man ju blivit lite av en dejt-expert ?) Han fick tre direktiv; Vi ses på stan kl 17, klä dig casual nice och klipp tånaglarna. Han följde direktiven felfritt och när han mötte upp mig fick han lite motvilligt gå med ögonbindel genom stan ? Vi har väl nämnt detta lite innan, men inte mer än så, så jag var ganska nervös skall jag erkänna. Tänk om han skulle säga nej? Men när jag frågade om han ville tatuera sig med mig så blev han bara jätteglad! Nu är vi sammansatta för livet. Vi två. Min sista pusselbit ❤️ . . Tusen tack @qiahj på @pistolero.tattoo.piercing som målade våra pusselbitar och tog sig tiden för oss på kort varsel❤️ -Vilken grej! ? . . . #coupletattoos #pistolerotattooandpiercing #pistolerotattoo #couplegoals #vitvå #youandme #puzzletattoo

A post shared by Theodora Larsson (@theodoralarsson) on

Oftast är ju en partatuering ett gemensamt beslut som man funderar på under en längre tid, men den nya dejtingtrenden är alltså att man bokar tid hos tatuerare innan man förankrat idén hos sin partner.

För att ytterligare minimera risken att ens partner säger nej så sätter man på en ögonbindel under vägen dit, så att det blir omöjligt att lista ut i förväg vad man ska göra. Om partnern trots det säger nej så måste hen göra det inför tatueraren och ställa till med en scen, och det vore ju jobbigt.

Som tur var sa Anton ja, och nu är allt frid och fröjd. Om ni också vill skaffa en gemensam partatuering är alltså min rekommendation att ni bokar en tid hos en tatuerare och lurar dit er partner med ögonbindel. Perfekt tips inför helgen!

En tatuering på foten är ju dock rätt oskyldigt, så det var tur att det inte blev en heltäckande ansiktstatuering med ”Ensam mamma söker 2019” i pannan. Anna Book tatuerade ju in Biggest Loser VIP på foten efter hennes medverkan, så det är inte ovanligt att kända personer förevigar sin medverkan i tv-program med en tatuering.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB