Startsida / Inlägg

Salmonellan i Paradise Hotel

av tramsfrans

Foto: Viafree

Ny årstid, ny Paradise Hotel-säsong! Eftersom det börjar ta slut på dokusåpadeltagare i Sverige så är även den nya säsongen en ”allstar”-säsong där tidigare deltagare återvänder till hotellet. Anledningen till att ni sett Jeppe och Paow i reklamerna är alltså för att de ska vara med ytterligare en gång, och inte för att det är en repris.

Foto: Mickan Palmqvist

Alla deltagare har dock inte varit med tidigare, och det jag tar med mig från första avsnittet var att en av de nya deltagarna mådde riktigt dåligt! Nöjesbladet rapporterar:

”Paradise hotel” börjar inte på bästa tänkbara sätt för deltagaren Robin Gullickson, 22.

I premiäravsnittet märks det att Karlstadsonen inte mår helt hundra och han behöver plötsligt gå i väg för att kräkas.

– Första dagen är ändå ganska viktig för man ska bonda med folk. Det enda jag tänkte på var när jag skulle spy nästa gång, säger han.”

Illamående på semestern är nog något som de flesta har råkat ut för någon gång, men att dessutom behöva vara på Paradise Hotel och dricka alkohol samtidigt som man vill kräkas är ingenting för veklingar. Spyan brukar ju komma efter alkoholen, inte innan. Robin Gullicksen kämpade dock på!

”Måendet gick upp och ned från dag till dag under tiden i paradiset, men trots det valde han att stanna.

Det var först när han kom hem till Sverige igen som han förstod att det var betydligt mer allvarligt än han hade kunnat ana.”

En dokusåpadeltagare ger inte upp i första taget! Att vara med i Paradise Hotel är inte direkt en hälsokur, så att ”måendet går upp och ner” gällde troligtvis för de flesta. Efter att ha kommit hem till Sverige konstaterades det dock att Robin hade salmonella, men han ångrar ingenting!

”I dagsläget kan han mest skratta åt sin otur, och säger att han verkligen inte ångrar sitt deltagande.

– Det var ju jobbigt, men det var också en jävla upplevelse. Det finns ju inget jag kan göra i efterhand för att jag inte skulle ha fått salmonella.”

Mycket pekar på att Robin Gullicksen är en av de mest optimistiska människorna vi har i det här landet. Att kalla salmonella och en viktnedgång på 20 kilo för ”en jävla upplevelse” är nästan en underdrift. Han erkänner visserligen att det var lite ”jobbigt” att vara med i Paradise Hotel samtidigt som spyorna accelererade, men vill ändå inte ha det ogjort. Otrolig kämparglöd!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB