Startsida / Inlägg

Paows Lyxfällan-tips

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Nu ska jag bjuda på ett riktigt kanontips för er som är sugna på att tjäna snabba pengar, och det är att vara med i Lyxfällan! Det är jättebra om man vill få in lite extra pengar! Iallafall om man frågar Paow. Nöjesbladet rapporterar:

”I tv-programmet presenterades hennes fall som att hon varje månad gick back 9 000 kronor. Men enligt ”Paradise Hotel”-profilen ska skulden enbart ha varit en obetald mobilräkning som hade gått till inkasso.

– Jag jobbade ingenting och var i Thailand fyra månader. Jag satt och pratade mycket i telefon

På frågan om vad hon fick i ersättning för att delta svarar hon 60 000 kronor.

– Så jag tjänade egentligen på att vara med.”

Nu kanske ni tycker att 60.000 kronor låter som rätt mycket pengar, men det man ska tänka på när kändisar skryter om pengar så är det att de pratar om vad de fakturerar, och inte vad de faktiskt får ut.

60.000 hade varit mycket om man fått det direkt i handen, men efter att ha fakturerat återstår egentligen bara hälften av pengarna. Samma sak om man t.ex. vinner Paradise Hotel och får 500.000. Delar man prissumman med någon annan blir det 250.000 var, och sen försvinner hälften och 125.000 kvarstår. Då har man dessutom varit borta från Sverige i 2 månader utan möjlighet att tjäna några pengar hemma.

Paow menar att hon faktiskt inte hade dålig ekonomi på riktigt, men då kvarstår ju fortfarande frågan varför man ens ställer upp i Lyxfällan över huvud taget? Har man bra ekonomi behöver man ju inte ta dåliga gig!

Om ens största problem var en mobilräkning som gått till inkasso trots att man egentligen har pengar så är mitt förslag att man betalar den och går vidare i livet, istället för att låta en tv-kanal göra underhållning av att överdriva ens ekonomiska problem och utmåla en som aningslös Stureplans-tjej utan koll på pengar. Troligtvis hade det resulterat i mer pengar i slutändan.

Paows medverkan i programmet var dock inte helt förgäves. 2018 erkände hon att hon börjat spara 1000 kronor i månaden samt börjat betala räkningar.

”Men, jag bränner fortfarande VÄLDIGT mycket pengar på skit, mat och taxiresor, samt när jag var i Thailand så brände jag på NÅGOT sätt typ 80 tusen på 3 månader. Det är helt stört med tanke på att allt är så billigt. Men jag betalar räkningar iallafall och sparar alltid typ 1000 kr i månaden. Det är alltid något.”

80.000 i semesterbudget och 1.000 kronor rätt in på sparkontot. Alltid något! Det blir nog en helt okej buffert till dagen då man är för gammal för Paradise Hotel.

Taggar Lyxfällan, Paow
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB