Startsida / Inlägg

Svenska kändisar som kämpat i Thailand

av tramsfrans

Det är snö i hela Sverige nu, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen på att fly landet. Jag har dock legat sömnlös och funderat på alla problem som drabbat svenska kändisar i Thailand den här vintern, och funderat på om gräset verkligen är grönare på andra sidan? Alla verkar ha haft det lite kämpigt på semestern! Nedan kommer en sammanfattning av kändisar som råkat ut för problem i Thailand i vinter.

Katrin Zytomierska har hamnat mitt i ett utbrott av denguefeber! Folk är ”väldigt sjuka”, men allt är fortfarande fantastiskt.

Pernilla Wahlgren råkade ut för en strand som inte var tillräckligt vit och vatten som inte var tillräckligt korallblått!

Skärmavbild 2019-02-03 kl. 14.26.22

Lance Hedman tvingades fly från en ö i havet under oerhört dramatiska former, och var rädd för att få en MMA-tackling av moder natur själv.

View this post on Instagram

Nu har vi vart i Thailand i 3 dagar men fortfarande inte lagt upp bilder. Vill ni veta varför?? ??☔️ För det första så vart vi små sjuka under flyget men mest för att det har regnat morgon till kväll oavbrutet sen vi kom. När vi var på stan så säger en gulligt tjej att förra veckan var vattnet nästan 1,5 meter översvämning och hon var bara 160cm lång. Aja, visst kan man inte styra vädret men då får man styra om sin resa istället. Vi har ordagrant suttit i telefon 3,5 timmar med bokningar och vissa på resebyrån var inte till nån hjälp, nämner inte resebyrån vid namn men usel service. Inte nog med att det vart ca 20.000kr extra så kostade samtalen över 3000kr då 1 minut kostar 15kr och vi satt över 3timmar i telefonen. Det tråkigaste är att vissa småbarnsfamiljer varken har råd eller tid med detta. Många planerar sin semester efter deras budget och har längtat hela året till att drömmen går i uppfyllelse men när oväder inträffar tycker jag resebyråer borde vara mer hjälpsamma. Nu har vi både råd och tålamodet men det jag försöker säga är att många varken har det ena eller andra och därför blir det orättvist. Nog om detta eftersom vi jämt är två glada själar, eller kanske inte helt sant för om min man inte får sol blir han RASANDE men får han sol, mat, sömn osv så strålar han mer än solen ☀️ Imorse lämnade vi regnet och flög 2 gånger samt färja plus taxi till annan destination. 6 timmar senare hamnade vi på en magisk Ö där solen skiner ordentlig☀️☀️☀️ hoppas kommande 3 veckorna blir bättre än första 3 dagar ☔️☀️? Kram från en alltid glad Bobby och nu även en GLAD JIMI??❤️

A post shared by Bobby Oduncu (@bobbyoduncu) on

Anna Books frisör Bobby Oduncu drabbades av dåligt väder, vilket ledde till att de inte kunde lägga ut någon semesterbild under de tre första dagarna av sin resa. De tvingades dessutom lägga ytterligare 20.000 kronor på att boka om resan till en plats med sol samt 3000 kronor i telefonräkningar. Orättvist att man inte kan reklamera en resa om det är dåligt väder!

Jag vet inte vad som händer med världen, men jag skickar styrkekramar till alla svenska kändisar som lider på sina semestrar medan vi andra jobbar. Jag tänker på er!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB