Startsida / Inlägg

Carola startar kvinnorörelse

av tramsfrans

Om det är någonting som svenska kändisar älskar så är det att dela med sig av sin stora visdom. Det är oklart om någon har frågat Carola, men häromveckan avslöjade hon att hon ska starta en helt nytt koncept som heter ”Ladies Knights” där kvinnor får lära sig hur man får männen att bli som man vill genom att själv vara sitt bästa jag! Hoppas att ni hängde med!

View this post on Instagram

Godmorgon alla Ladies & Gentlemen! Snart blir det officiellt när min ’Ladies Knights’ startar. En träff ’för all ladies som vill mer i livet – inside out!’ ??????????? Vi kommer att beröra allt som är viktigt för oss tjejer & kvinnor, från insidan till utsidan, från olika åldrar och hur vi får männen att bli dem vi egentligen önskar genom att bli det bästa vi själva kan bli. På riktigt! ?? Gästtalare och livsviktig pepp för alla olika slags ladies. Något som låter aktuellt och intressant? #ladiesknights #carola #steningeslottsby #påriktigt #julmedcarola Följ med här på insta och hemsidan Carola.com och håll utkik efter alla mina kommande events. ’CAROLA året om’ på Steninge. ❤️❤️❤️ Love it. ??? Hi hi ????

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Det här tycker jag låter väldigt spännande, och jag blir otroligt nyfiken på vilka tjejtips Carola har för att man ska kunna förvandla sina män till personerna man egentligen vill att de ska vara. Vad är det egentligen för hemlig kod som Carola har knäckt, och som hon nu vill dela med sig av till resten av världen mot en kostnad? Nu gissar jag bara, men jag misstänker att det eventuellt handlar om Jesus.

Jag tycker det är väldigt härligt att Carola har tagit på sig rollen som frälsare för alla kvinnor i hela Sverige och att hon redan kallar det för ”rörelsen”. Det skulle faktiskt vara jätteintressant att få veta vad man ska göra om man känner sig som ”en säck potatis”! Är det här de första stapplande stegen på en rörelse som kommer att förändra världen? Det är dags för riddarna att resa sig!

Ur en ekonomisk synvinkel så är det här självklart en potentiell guldgruva. Det finns ingen mer köpstark grupp än uttråkade kvinnor i medelåldern, och de kan köpa i princip vad som helst bara man marknadsför det rätt. Kosttillskott, Agneta Sjödin-böcker, föreläsningar med Kay Pollak och nu även Ladies Knight med Carola. Kom ihåg var ni hörde det först!

Nu längtar jag redan efter att få veta mer om den nya rörelsen. Jag inser att jag själv inte är målgruppen, men min förhoppning är att även jag ska kunna ha nytta av tipsen. Messias är äntligen här!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB