Startsida / Inlägg

Sigrid Bergåkra är kär igen

av tramsfrans
sigrid

Trogna läsare av bloggen vet att jag alltid har varit besatt av Sigrid Bergåkra från Bonde söker fru 2016. I februari 2017 meddelade Sigrid Bergåkra att hon skulle ”lämna offentligheten för gott” och aldrig vara med i tv igen, ett löfte som hölls ända till sommaren samma år då Farmen VIP spelades in och Sigrid var en av deltagarna.

Nu har Sigrid träffat en ny man, och i vanlig ordning så är alltihop otroligt hemligt. Expressen rapporterar:

”Sigrid Bergåkra är väldigt förtegen om vem den nya kärleken är men hon berättar att de har känt varandra hela livet. 

– Det är hemligt vad han heter, men det är inte hemligt att vi har varit bästa kompisar hela livet, säger hon. ”

Som vanligt så talar Sigrid Bergåkra alltid i gåtor. Förra gången Sigrid hade en ny, hemlig romans så var den enda ledtråden att han pratade holländska, och den här gången har vi bara fått veta att de ”varit bästa kompisar hela livet”. Det här mysteriet är svårare att lösa än gåtorna i Fångarna på fortet!

”Sigrid Bergåkra menar att det är trygg att dejta en person som har funnits i hennes liv under en sådan lång tid. 

– Ja, det är det verkligen. Men sen vågar jag inte säga något mer just nu, säger hon.”

Det bästa med all rapportering kring Sigrid Bergåkra är att hon själv aldrig säger någonting konkret. Allt är alltid otroligt konfidentiellt, men dörren lämnas alltid med en liten springa som är tillräckligt stor för att man ska kunna basera en kvällstidningsartikel på det. Hon är ett geni!

Att före detta Bonde söker fru-deltagare gillar att prata om sitt kärleksliv i media är dock ingen nyhet. Det bästa exemplet kommer alltid vara Leonora Wilhelmsson, som berättade för Hänt att hon chattade på Instagram med en kvinna innan de ens hunnit ses. Det är aldrig för tidigt att berätta för en journalist att man har något på g!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB