Startsida / Inlägg

Carolas förnimmelse av snö

av tramsfrans

En av de allra finaste traditionerna vi har i Sverige är artister som räknar ner till december och fantiserar om hur mycket pengar de kommer tjäna. Jag har tidigare rapporterat om Carolas överdrivet entusiastiska nedräkning tills julkonserterna börjar, och nu har hon ännu en gång känt En Förnimmelse Av Jul mitt i augusti!

Imorse hände det..!! Det var nästan så man kunde förnimma hur snöflingorna snart kommer att lägga sig som bomull kring slotts-grindarna. Plus att jag hade glömt stänga väldigt många fönster som stod öppet i mitt hus inatt så det var lite frys-läge som man inte känt på länge nu på morgonkvisten! Jag trivs verkligen bra här i Steninge slottsby och inser verkligen att jag älskar att bo på landet. A real country girl. Här kan vi rocka i ladan minsann, vinter vår sommar och höst. Vi ska bara få allt på plats först och inviga träladan perfekt lagom till mina julkonserter i november! Kommer att bli amazing grace. Tack för alla härliga tips på önska jul sånger. Vi kommer att ta jul konserterna / upplevelserna till en helt ny nivå! Har du inte införskaffat biljetter ännu kan du göra det på Ticketmaster.se Jul med Carola. Julbord på Steninge bruk se länk ovan i bion. Välkomna och ha en fin augustidag idag! #steninge slottsby #julmarknad #julmedcarola #jul #glädje #destinationsigtuna #happy

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Det är oklart vad Carola egentligen menar när hon skriver ”imorse hände det”. Eftersom videoklippet visar ett tjockt snöfall över Steninge Slott så utgår jag från att det är ett klipp från förra vintern, men nu kan Carola alltså FÖRNIMMA hur det SNART kommer att komma snö! Dessutom så var det kallt i huset!

”Plus att jag hade glömt stänga väldigt många fönster som stod öppet i mitt hus inatt så det var lite frys-läge som man inte känt på länge nu på morgonkvisten!”

Här kommer alltså ett julstämningstips á la Carola till alla er som redan nu suktar efter julen. Öppna ALLA era fönster på vid gavel innan ni går och lägger er. Det kommer bli skitkallt och kännas precis som december, jag lovar! Har du riktig tur så bildas ett tunt lager frost på parketten.

Jag efterlyser faktiskt någon form av lagstiftning mot svenska kändisars julhets i sociala medier. Tänker mig någon liknande praxis som för valaffischer, som ju bara får hängas upp exakt en månad innan valet. På samma sätt så borde reklam för julkonserter bara vara tillåtet från och med den första oktober.

Nu ser vi istället effekterna av en oreglerad marknad, där artister tagit tideräkningen i sina egna händer och lever i tron att julen börjar i augusti. Pernilla Wahlgren har till exempel redan börjat baka lussebullar.

Nu får det vara nog! Min röst går till det parti som styr upp julen i Sverige.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB