Startsida / Inlägg

Herngrens husbil

av tramsfrans

Släpp allt ni har, snart kommer ett nytt tv-program på TV4 där svenska kändisar gör saker med varandra! Ungefär 4-5 år efter att det blev en grej i USA så har svenska tv-kanaler insett att det här med kändisar som åker bil och blir intervjuade samtidigt är ett nytt fräscht tv-format, och därför så har programmet ”Herngrens husbil” premiär i höst! Expressens tv-blogg rapporterar:

”Spoiler alert kan nu berätta att TV4 gör ett nytt tv-program med Felix Herngren och Moa Herngren som programledare. I ‘Herngrens husbil’ träffar syskonen Herngren andra kända syskon och åker husbil. Premiären är planerad till hösten 2018.”

Det är ingen hemlighet att det börjar ta slut på olika tv-format där kändisar gör olika saker med varandra, och alla kändisar har redan pratat ut om sina olika trauman i 2-3 olika middagsprogram. Därför har man nu kommit på den briljanta idén att bjuda in kändisarnas syskon, så att de kan berätta samma sak igen fast tillsammans och fylla i varandras ord!

Det viktigaste när man gör svensk kändis-tv är att det ska kännas folkligt. Inte nog med att kändisarna också har syskon, de åker dessutom husbil tillsammans! De åker till och med på samma vägar som oss andra! De är precis som vanligt folk!

I våras höll halva Sverige på att garva läppen av sig när familjen Wahlgren bilade med husbil i Italien i Wahlgrens värld, och därför känns det inte förvånande att TV4 också vill hoppa på tåget och vinna marknadsandelar i den viktiga tv-genren ”svenska kändisar åker husbil tillsammans”. Framtidens tv-format!

För övrigt så vill jag påpeka att det här med svenska kändissyskon som gör tv tillsammans inte är något nytt format. Redan 2014 så sände TV4 ”Timells skärgårdskök” med Anders och Martin Timell. Det programmet kommer troligtvis inte komma tillbaka.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB