Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons sjukhusbild

av tramsfrans

Nu är det fint väder och högsommar, men det är svårt att glädjas över allt fint i livet när man vet att Gunilla Persson ligger på sjukhus.

Har förmodligen fått en extrem hudallergi. Måste få dropp med steroider etc.

A post shared by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Gunilla har förmodligen fått en extrem hudallergi, men det här är förmodligen en av årets bästa kändisbilder! Den välgjorda sminkningen, den sovande Törnrosa-looken, och inte minst kappan som ligger utspridd över hela kroppen med lappen framvikt så att man ska se att det är Fendi.

Mycket talar för att den här bilden kan komma att bli lika ikonisk som Mona Lisa eller Skriet. Ni kanske skrattar nu, men tänk på att många konstnärer som vi idag uppfattar som de allra största dog utfattiga och miserabla, och fick sitt erkännande långt efter sin död. Den här bilden känns dock redan nu som en modern klassiker.

Det är bara The Gunilla som kan matcha en droppställning med Fendi och dessutom komma undan med det. En improviserad photo shoot mellan draperierna på sjukhuset! Bara för att man har en extrem hudallergi så behöver ju inte det betyda att man inte sminkar sig och bär sin allra bästa outfit.

Det är ju verkligen mer ofta än sällan som man varken har tid eller lust att åka och sätta sig i ett väntrum när man är sjuk ? I början av året började vi använda tjänsten KRY här hemma istället då vi verkligen inte hade tid eller möjlighet att åka till en vårdcentral då vi hade ett flyg att passa ✈️? Då fick vi träffa en läkare via videosamtal istället och fick diagnos enkelt och smidigt hemma i köket medan vi höll på att packa ihop det sista innan avfärd ?? SÅ skönt att slippa köer och ta sig till en vårdcentral! Det är ALLTID korta väntetider hos KRY (ja ni ser ju på bilden hur glad jag blir för det ?) Ladda ner appen och testa du också! (Länken finns i biografin) @kry.se

A post shared by Marie Serneholt (@marieserneholt) on

Över huvud taget så är det en stor svensk kändistrend just nu att vara snygg när man är sjuk! Det finns många exempel och jag vill inte peppra med dem i onödan, men Marie Serneholt är knappast den enda kändisen som gjort reklam för KRY med perfekt makeup och ett glatt leende. Det ligger alltså helt rätt i tiden att vara fixad samtidigt som man är sjuk.

Influencers älskar att prata om hur de jobbar hela tiden och aldrig är lediga, och det här är ett perfekt exempel på det. Fram med droppställningen och sminkpaletten innan det är för sent! Har du otur så hinner du bli frisk innan du hunnit ta en snygg bild!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB