Startsida / Inlägg

Blondinbella besatt av Marbella

av tramsfrans

Om det är någonting som jag verkligen brinner för så är det att läsa Blondinbellas blogg och leta efter fel. Just idag har jag inte hittat något fel, utan snarare mest ett konstaterande. Vad är det egentligen med Blondinbella och att åka till Marbella? Nedan kommer ett axplock av alla gånger Bella nämnt Marbella det senaste året.

Blogginlägg 25 mars 2017: ”Vilket ställe vi är på! Hotellet heter Marbella Club och jag blev verkligen förälskad i stället på en gång.”

Blogginlägg 2 juni 2017: ”Marbella Club! Lyckan över att vara här, åh! Det var i mars som LCC åkte hit för konferens och teambuilding, men nu är jag tillbaka med Martina och Michaela, det är mina grannmammor som jag kommit nära”

Blogginlägg 1 mars 2018: ”Puente Romano är systerhotell till Marbella Club. Detta är lite större. Rättare sagt så är det enormt och man behöver aldrig lämna det om man inte vill. Det finns en massa fantastiska restauranger, tennisbanor etc” 

Intervju med Scandinavian Traveller 6 april 2018: ”Jag hade 150 resdagar förra året. Jag älskar att åka till Marbella när jag är ledig och även till New York och Franska Rivieran.”

Blogginlägg 4 maj 2018: ”Och så är vi iväg! Vi gör om vår helg som vi gjorde i Marbella förra året. Samma hotell, mitt favorit Marbella Club. Jag har hyrt en villa där igen med egen pool.”

Second home ☀️

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Instagram 5 maj 2018: ”Marbella Club Hotel – Golf Resort & Spa. Second home!”

Instagram 23 maj 2018: ”Today I’m going to be interviewed about my journey. Fun! I’m looking forward to all the networking. It’s definitely not a bad thing when we’re going to be at Marbella Club and Puento Romano, I love these places.”

Ja ni hör ju själva. Finns det någon bättre plats på hela jorden än Blondinbellas favorithotell i Marbella? Varför åka och upptäcka nya platser när man kan åka till samma ställe hela tiden?

Bella är såklart fri att semestra var hon vill. Jag är också en person som gärna åker tillbaka till platser som jag gillar, men det här börjar faktiskt kännas lite tjatigt. För övrigt så känns det som ett tokigt sammanträffande att Bellas viktiga konferens med investmentbanken GP Bullhound råkade äga rum på Bellas favorithotell Marbella Club. Vad är oddsen för det?

Man får ändå säga att Blondinbella har viss fantasi. En gång bodde hon ju faktiskt på systerhotellet Puente Romano med dess fantastiska restauranger/tennisbanor som man aldrig behöver lämna om man inte vill. Där hade hon ju knappast bott om hon inte varit lite wild and crazy.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB