Startsida / Inlägg

Farmen VIP – avsnitt 6

av tramsfrans

Wow vilken vecka vi haft på Farmen! Ni vet hur man brukar säga, det är alltid som mörkast precis innan solen går upp! Detta gäller även allt som händer på Farmen VIP. Alla roliga som tillfört något till programmet har lämnat, och det såg länge ut som att typ Yvonne Ryding skulle vinna. Ända tills den här veckan dvs! Här kommer en recap av de viktigaste händelserna.

1: ALLA deltagare var kräksjuka. Glenn Hysén gick på dass ”5 gånger på en kvart” och spyan ”åkte upp från naveln till hjärnan”. Patrik Sjöberg intygade att det ”lät lika mycket som en bowlingbana” när Glenn kräktes, och Sigrid Bergåkra gömde sig i kökssoffan och låg utslagen under merparten av  veckan. Dessutom så sket Klara Svensson på sig i hönsgården.

2: Felicia Bergström blev vald till storbonde mot sin vilja för andra gången. Det sista Samir gjorde innan han lämnade Farmen förra veckan var att utse Felicia till storbonde mot hennes vilja. I vanliga Farmen så blir alla glada och hedrade om de blir utvalda till storbonde, men i Farmen VIP så tar man det som ett personligt påhopp eftersom det innebär att man måste ta ansvar och faktiskt GÖRA någonting.

3: Felicia Bergström lämnar Farmen. Efter Samirs oförlåtliga svek som gav Felicia immunitet ytterligare en vecka så fick Felicia nog, och beslutar sig för att självmant lämna Farmen. Motiveringen är att ”alla hennes grabbar åkt hem” och att hon ”redan gjort allt som hon vill göra på Farmen”. Ännu ett bevis på att alla kändisar som är med i Farmen VIP verkar se det som någon sorts semester där allt ska ske på deras egna villkor. De har inte ens tålamod för att vänta på att bli utröstade!

4: Patrik Sjöberg är sur. Patrik är missnöjd över att han och Glenn är de enda två männen som är kvar på Farmen, och konstaterar att grabbarna blir ”kanonmat” på grund av all ”girl power” som spridit sig på Farmen i samma takt som kräksjukan.

5: FÄRJAN-HÅKAN SMYGER OMKRING I SKOGEN OCH HÄRMAR THAILÄNDARE! Precis när man trodde att allt hopp lämnat Farmen så inträffar ett svenskt kändismirakel. Färjan-Håkan har lämnat sitt älskade Phuket och åkt från andra sidan jorden för att rädda programmet!

6: FÄRJAN-HÅKAN MÖTER LULU CARTER I EN STUGA I SKOGEN! Precis efter att man hunnit hämta sig från chocken att Färjan-Håkan rest sig ur askan som fågel Fenix så möter han upp LULU CARTER i ett torp i skogen! Helt otroligt! TV4 har verkligen överträffat sig själva med den här castingen. De andra deltagarna är fortfarande lyckligt ovetande om utmanarnas existens, men doften av Lulu Carters rökelse sprider sig över de småländska skogarna.

7: Sigrid Bergåkra lämnar Farmen under mystiska omständigheter. Efter en kräftskiva som deltagarna sent ska glömma så lämnar Sigrid Bergåkra Farmen ”av privata skäl” utan att säga hejdå till någon av deltagarna. Paolo Roberto tvingas meddela de tråkiga nyheterna till deltagarna på tinget, och säger att det ibland finns viktigare saker i livet än Farmen VIP. Jag håller INTE med!

8: Patrik Sjöberg och Klara Svensson gör upp om storbonderollen. Eftersom Sigrid Bergåkra var påtänkt som andrekämpe men valde att fly några timmar innan tvekampen så kunde ingen möta förstekämpen Patrik Sjöberg. Då fick Patrik Sjöberg och Klara Svensson göra upp om vem som ska bli storbonde veckan efter istället, genom att kasta prick med en yxa. Klara vann mot Patrik med 2-0, och bekräftade Patrik Sjöbergs martyrroll på Farmen.

9: Lulu Carter och Färjan-Håkan välkomnas av Paolo Roberto. Efter att deltagarna avlägsnat sig från tinget så möter Paolo Roberto upp Lulu och Färjan-Håkan, och meddelar att de ska göra entré på Farmen under morgondagen. Lulu tror att hon kan vara ”rätt hyfsad” på Farmen, och verkar tro att tillvaron på Farmen är ungefär som ett livsstilsreportage i favorittidningen ”Gods & Gårdar”.

En sak är säker, och det är att det kommer bli liv i luckan nästa vecka. Nya deltagare på Farmen brukar vara ungefär lika uppskattat som rännskita på semestern.

Taggar Farmen VIP

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB