Startsida / Inlägg

Charlotte Perrelli klar för Så mycket bättre

av tramsfrans
perrelli

Nu är det äntligen klart. Charlotte Perrelli ska vara med i Så Mycket Bättre! Efter dundersuccén med gitarrballaden ”Mitt liv” i Melodifestivalen 2017 så är det äntligen dags för en ny musikalisk triumf från Charlotte. Till Nöjesbladet säger hon såhär:

”– Det ska bli otroligt kreativt och väldigt roligt. Många tänker kanske att det roligaste är att göra om andras låtar. Det är ju jättekul. Men jag är jättenyfiken och spänd på vad dessa fantastiska artister ska göra med mitt material. Jag har kanske 150 låtar totalt, det är mycket material att välja mellan. Det intressanta är när folk gör tolkningar på låtar som inte är de största. Jag är jättenyfiken.”

Om det är någonting som svenska schlagerstjärnor ÄLSKAR så är det att påpeka hur otroligt många låtar de har. Ungefär som att kvantitet är bättre än kvalitet, och att det är någon sorts tävling vem som har spelat in flest låtar.

Att majoriteten av Sveriges befolkning bara kommer ihåg Take me to your heaven, Hero, och eventuellt refrängen till The Girl spelar inte så stor roll. More is more! Charlotte har 150 låtar som är klippta och skurna för Så Mycket Bättre, och som äntligen ska få det genomslag som de förtjänar.

Att vara med i Så mycket bättre handlar dock inte enbart om musik. Man måste dessutom komma på en aktivitet att utsätta de andra deltagarna för, och berätta en eller flera självutlämnande saker i samband med varje måltid. Musiken är bara en del av programmet, så jag tror Charlotte kommer vara en bra Så mycket bättre-personlighet oavsett hur många låtar hon har.

Nu blir det bråda dagar för de andra artisterna som ska hinna lyssna igenom alla 150 av Charlotte Perrellis hits. Nu vet vi vad Eric Gadd och Linnea Henriksson gör i helgen!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB