Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs tandställning

av tramsfrans

Om det är något som svenska kändisar älskar så är det att visa upp olika typer av ingrepp som de gjort. Camilla Läckberg är inget undantag, och häromdagen skaffade hon tandställning! Om ni trodde att hon skulle skaffa det utan att göra en grej av det så har ni självklart fel.

Vad är det som glittrar o glimmar där i munnen!? Jo en tandställning! Har framtänder som pressas ihop och blir allt snedare så min tandläkare rekommenderade att jag korrigerar det innan det hunnit bli för snett. Så igår fick jag tandställning. Frågade först om en med vita keramikfästen för att den skulle synas så lite som möjligt. Men informerades om att de dels fäster sämre, dels inte gör jobbet lika bra. Så då blev valet enkelt. Blev vanlig räls. Och gulliga tandläkaren sa oxå något klokt: ”viktigt du som offentlig person visar tandställningen, eftersom så många unga tjejer (o killar) tycker det är så jobbigt att visa sig med det.” Och han har ju rätt. Bestämde mig på studs för att istället äga och rocka rälsen. ?? #RockaRälsen #Tandställning

A post shared by Camilla Läckberg (@lackberg) on

Camilla Läckberg har alltså skaffat tandställning som ett statement. Dels för sin egen skull, men också för att stötta alla nervösa 12-åringar därute. Den stora frågan är dock om de vet vem Camilla Läckberg är, och har koll på hennes tandhälsa? Man kan bara hoppas att de följer hashtaggen #tandställning!

Camilla Läckberg har dock tagit sin roll som tandställningarnas Messias på allra största allvar, och försöker nu nå ut till ungdomar på deras egna sociala medier. Snapchat! Ungdomar älskar sånt!

Viktigt att synas där ungdomarna finns så att man når ut, och visa att moderna tandställningar faktiskt är kompatibla med de flesta olika Snapchat-filter som finns i appen idag.

Camilla Läckberg har haft tandställning i två dagar och har hittills lagt upp sex stycken bilder på den. Inte illa om ni frågar mig! Ni kan lita på att jag kommer följa utvecklingen framöver.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB