Startsida / Inlägg

Viktor Frisk söker praktikant

av tramsfrans

I måndags så rapporterade jag om att man numera kan plugga till influencer! Nu har jag äntligen hittat ett passande tidsfördriv till den som väljer den banan i livet. Viktor Frisk söker en praktikant!

Det känns spännande och nyskapande att svenska kändisar äntligen har upptäckt det här med gratis arbetskraft! Det är ju faktiskt helt perfekt att ta in en vanlis för oavlönat arbete 24 timmar om dygnet i utbyte mot att få följa med Samir och Viktor när de gigar på köpcentrum runtom i Sverige. En ovärderlig arbetslivserfarenhet som vilken arbetsgivare som helst kommer att uppskatta!

Det är oklart vad Viktor Frisk menar med att man måste ha ”ok kunskap inom kreativt tänk”, men å ena sidan så är ju de flesta rekryteringsannonser fyllda med floskler och klyschor nuförtiden. Att jag inte förstår vad han menar är troligtvis bara ett tecken på att jag inte har ok kunskap inom kreativt tänk.

Vill du jobba jättemycket och hålla koll på Viktor Frisks kalender utan att få någon lön? Ta chansen och sök drömjobbet redan idag. Om turen är på din sida så kanske det är just DU som får spendera tre månader av ditt liv med att ta bilder på Viktor Frisk tillsammans med elvaåringar på stan!

Tidigare så pratade man mycket om slavjobb och dåliga arbetsvillkor för unga, och nu har vi nått nästa steg i utvecklingen. Varför betala någon lön över huvud taget när man kan kalla sin assistent för praktikant istället! De exakta arbetsvillkoren är aningen oklara, men jag utgår från att assistenten behöver ha en egen MacBook, systemkamera, körkort, bil och betala samtliga resor och logi själv. Därför så är det nog klokt att ha en buffert på åtminstone 50.000 kronor innan du tackar ja till tjänsten. Lycka till!

Taggar Viktor Frisk

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB