Startsida / Inlägg

Sofia Wistams livs-lampa

av tramsfrans

Om det är någonting som kändisar verkligen älskar så är det att sälja produkter i sitt namn! I takt med att många klassiska kändisbranscher som t.ex. vin och mode har blivit överexploaterade så har många kändisar nu börjat se sig om efter andra branscher de kan slå sig in i. Sofia Wistam har till exempel släppt en egen Sofia Wistam-lampa som symboliserar livet självt!

Ni kanske trodde att Sofia Wistam släppt en vanlig sketen lampa som inte gör så mycket annat än att lysa, men nej. Den symboliserar hela livets glädje och skörhet! Sofia Wistam är verkligen inte blyg när det kommer till att marknadsföra sin produkt. Med den här lampan hemma på väggen så kommer varje dag att kännas som ett avsnitt av Sofias Änglar!

LIFE by Sofia Wistam! Jag visste att det bara var en tidsfråga innan en svensk kändis skulle försöka ta patent på livet självt, och det blev Sofia Wistam som hann först!

Smaken är som baken när det kommer till inredning, men spontant kanske jag inte skulle spika upp ett lysande EKG på min sovrumsvägg. Det kanske passar om man bor på en hälsocentral eller jobbar inom offentlig sektor, men inte annars.

Med det sagt så tror jag dock lampan kommer bli en försäljningssuccé! Folk i allmänhet gillar ju det här med elektricitet och att ha det ljust omkring sig, så det här är ju faktiskt en produkt som många skulle kunna ha glädje av. Tänk på det nästa gång du behöver en ny lampa.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB