Startsida / Inlägg

Ingvar Oldsbergs bingolottokupp

av tramsfrans
oldsberg

Det har varit en stormig helg i kändis-Sverige. Ingvar Oldsberg fick sparken från Bingolotto i fredags, och har sedan dess gått från att vara rasande, hota med att avslöja ”grava historier” om produktionen, till att nu i går kväll konstatera att det ”inte känns oskönt” att få sluta. Ingvar verkar dock inte ha släppt tanken på Bingolotto helt, och berättar om sina planer att göra en kupp i publiken! Aftonbladet rapporterar:

”Samtidigt finns lösa planer på att smyga in en kupp i något ”Bingolotto”-program framöver.

– Jag har en idé, som jag har pratat med en av fotograferna om, och det är att jag själv går ner i publiken i något program och så sitter jag där och så gör jag ett avtal med bildproducenten och kameramannen så att de bara har bild på mig. Då blir det ju som vanligt. Så kan jag sitta där och köra ‘Ingvar 21′”

Jag vet inte, men det kanske är dags att gå vidare istället för att försöka kuppa sig in i PUBLIKEN för programmet man tidigare varit programledare för. Jag vet inte mer än vad som stått i tidningarna om varför Ingvar fått sluta och jag tänker inte spekulera i det, men det känns faktiskt som en dålig idé att försöka kuppa in sig i publiken.

”-Det är ju mest på skämt, såklart. Men det skulle ju vara roligt att kanske få göra lite längre fram kanske. Jag får väl göra ‘Nobelmiddagen” då eller någonting. Det kommer säkerligen någonting, om man själv vill. Jag fyller ju ändå 73 i mars, så det där kan ju få räcka också.”

MEST på skämt, men med en liten gnutta allvar! Det återstår att se om Ingvar Oldsberg kommer få leda Nobelfesten nästa år eller inte. Jag hade kanske inte satsat några större summor pengar på det.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB