Startsida / Inlägg

Paow och Temptation Island

av tramsfrans

Ni kanske inte vet om det, men Temptation Island med Sofia Wistam på Kanal 5 går fortfarande på tv! Ni vet programmet dit olika ”par” åker för att sätta sitt förhållande på prov med massa andra par i samma situation! Som ni förmodligen redan har förstått så går det inte jättebra. Nu har dessutom Paow kommit in i programmet!

Paow???!@temptationislandse Ikväll 21.00 på @kanal5sverige

A post shared by sofiawistam (@sofiawistam) on

Observera att Paow har hunnit hitta en ny pojkvän sedan programmet spelades in! Därför så känns det kanske inte jättespännande att följa hur det kommer gå i Temptation Island, eftersom man ändå redan vet vad som kommer hända. Hon tröttnade på allt och blev ihop med en 17-åring istället!

Fördelen med Paows nya kille Lance Hedman Graaf är att han inte får vara med i någon dokusåpa alls på grund av sin ålder. Vid närmare eftertanke så får han inte göra någonting över huvud taget utan målsmans tillstånd?

Allting pekar mot att Paows största passion i livet är att vara med i olika realityprogram på tv. Paradise Hotel, Lyxfällan, Bonde söker fru och nu alltså även Temptation Island! Alla som castar tv-program i Sverige har henne på speed dial!

Paow har varit med i så många olika tv-program att det blev en nyhet när hon INTE skulle vara med i Ex on the beach! Då sa hon såhär till Expressen:

”-Jag skulle ha varit med. De erbjöd mig jättemycket pengar och för min del vore det bra marknadsföring att vara med. Men jag fick inte för Paradise hotel-produktionen”

Jag är osäker på om det verkligen skulle vara ”bra marknadsföring för Paow att vara med i ÄNNU ett realityprogram på tv. Det känns som att det här har spårat ur lite? Det är ungefär som när någon brevskrivare ska vara med i Bonde söker fru för andra gången. Man vet att det är en dålig idé redan från början, men man vågar inte säga något eftersom man tycker det är lite deppigt.

Taggar Paow

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB