Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs fine dining-middag

av tramsfrans
läckberg

Om det är något som Camilla Läckberg verkligen har tjatat om på sistone så är det hennes förestående middag på restaurang Fäviken i Jämtland. För er som inte är insatta i *fine dining* så är det en restaurang som ligger åt helvete och är omöjlig att få ett bord på, och menyn kostar 3000 kr och består av torkade kvistar och annat konstigt som naturen har att erbjuda.

Igår var det äntligen dags för Camillas besök på restaurangen, och hon har självklart delat med sig av en matbild!

Det kanske bara är jag, men ser det här verkligen gott ut? En svettig prickikorv, lite fiskskinn, smörkuber i smält smör och topping med lite hyvlad tvål? Är det verkligen sånt här som rika personer gillar att äta om de får välja fritt?

Själva syftet med en matbild är väl att man ska bli frestad och tycka att det ser gott ut, men den här bilden lämnar mig bara med massa frågetecken. Det är ingen nyhet att det här med fine dining är pretentiöst och lite jobbigt, men man behöver ju inte överdriva.

Själv så väljer jag en köttbit med bearnaise framför ”29 rätters perfektion” alla dagar i veckan, men jag är ändå glad för Camilla Läckbergs skull. Jag själv kommer dock inte att hänga på låset nästa gång Fäviken släpper nya bord.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB