Startsida / Inlägg

Blondinbella evakuerad från Ritz

av tramsfrans

Det är mycket om Blondinbella nu, men jag känner att jag måste rapportera om varje steg hon tar på sin affärsresa i Saudiarabien! Hittills så har resan gått sådär, och nu kommer nästa bakslag. Bella måste byta hotell på grund av en revolution! Nöjesbladet rapporterar:

”Just nu pågår en revolution i Riyadh. Den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman har enligt Daily Mail i en maktkupp satt elva prinsar samt ministrar och affärsmän i husarrest på samma hotell som Löwengrip planerat att bo på. På bilder syns hur personerna i husarrest får sova på madrasser med filtar i ett stort rum.”

Hatar när det händer! Ni vet när ens hotell blir belägrat av en saudisk kronprins så att man inte längre kan bo kvar? Ett klassiskt semesterproblem!

”I sin story på Instagram berättar Löwengrip att hon inte får bo på hotellet Ritz Carlton, som planerat.

– Vi byter hotell på grund av situationen på Ritz Carlton. Regeringen behöver det, säger hon i videoklippet.”

Regeringen? Regimen hade nog varit ett mer passande ord om ni frågar mig. ”Situationen på Ritz Carlton” känns som en fin omskrivning av ett frihetsberövande.

”Med på Löwengrips resa är även en man vid namn Feisal. Han är hennes kontaktperson på Svenska ambassaden i Riyadh. I ett nytt videoklipp publicerat av Löwengrip förklarar han situationen.

– Vi ber om ursäkt. Regeringen har begärt att få hotellet evakuerat av säkerhetsskäl. Det är bortom vår kontroll. Men allt är okej. Vi har blivit förflyttade till ett annat hotell. Det är inget att oroa sig över, säger han.”

Vilken överraskning att Bellas kontaktperson i Saudi inte tycker att det är något att oroa sig över. Det är bara en liten revolution och allt kommer snart att bli som vanligt igen. Det är lugnt!

En liten revolution stoppar dock inte Bella från att ha framgångsrika möten. En normal person hade satt sig på första bästa plan hem om man hamnade mitt i revolutionära oroligheter, men inte Bella!

”I ytterligare ett klipp berättar Löwengrip att hon ska gå och lägga sig efter dagens besked.

– Jag är trött efter allt som hänt ikväll. Men jag ska sova och förhoppningsvis ha bra möten imorrn, säger hon i klippet.”

Ingenting kan stå i vägen för Blondinbellas och LCC:s etablering i Saudiarabien! Jag har sagt det tidigare och jag säger det nu igen, men jag förstår verkligen inte varför Bella är så besatt av Saudi. Det finns ju massa länder i världen som INTE har ett totalitärt statsskick där man skulle kunna etablera sig, men Bella verkar tro att hennes hudvård ska föra landet i rätt riktning. Jag önskar henne ett stort lycka till med det!

Taggar Blondinbella
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB