Startsida / Inlägg

Sofia Wistams hektiska dag

av tramsfrans

Ni som tror det är ett glassigt jobb att spela in tv har självklart fel. Det är faktiskt skitjobbigt! Fråga bara Sofia Wistam. Hon har åkt tvärs över halva jorden från Dubai till Vällingby, och varit med i både Wahlgrens värld och Sofias änglar på en och samma dag. På Instagram ger Sofia en skakande rapport från verkligheten som svensk tv-programledare.

Ja ni hör ju själva. Från Wahlgrens värld i Dubai till att landa på Arlanda och kasta sig i en taxi för att spela in Sofias Änglar med två timmars jetlag i kroppen. Från Sveriges kanske främsta feelgoodprogram till det absolut mest miserabla som går att se på tv på bara några timmar. Folk har gått in i väggen för mindre.

Tillbaka med mina Änglar! ❤️

A post shared by sofiawistam (@sofiawistam) on

Nu förstår man verkligen varför Sofia Wistam alltid har så nära till tårar i Sofias Änglar. Hon är väl helt trött och utarbetad och då gråter man ju till allt! Jag hade också varit på gränsen till ett nervsammanbrott om jag haft liknande arbetsvillkor. Själv så vill jag alltid åka hem och dö efter att ha landat på Arlanda, och att istället behöva åka och spela in ett avsnitt av Sofias Änglar låter som ett dåligt skämt.

Tänk på det nästa gång ni gnäller på era jobb. Ni har det iallafall inte lika jobbigt som Sofia Wistam. Från att flabba med Pernilla Wahlgren i Dubai till att vara bedrövad i Vällingby på bara några timmar och 7500 kilometer. Det skulle inte förvåna mig om hon dessutom klämmer in en podcast-inspelning någonstans mittemellan. Man kan ju hoppas att hon fick flyga business iallafall.

Taggar Sofia Wistam

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB