Startsida / Inlägg

Hångla först och dejta sen

av tramsfrans

Foto: TV4

Svensk tv lider inte direkt av någon brist på dejtingprogram, men det stoppar inte TV4 från att spela in ett till! Enligt mina egna beräkningar så befinner sig ungefär 30% av Sveriges singlar i någon form av castingprocess för ett dejtingprogram just nu, men mörkertalet är troligtvis ännu större.

TV4:s nya dejtingprogram heter iallafall ”Love at first kiss och går ut på att man grovhånglar först och därefter bestämmer sig om man vill gå på en riktig dejt. Aftonbladet rapporterar:

”Totalt ett 70-tal svenska singlar nappade på erbjudandet.

Serien spelades in i Göteborg i början av september och kanalen utlovar allt från stela pussar, till hångel, par som vänder direkt i dörren och andra som fortfarande dejtar.

Paren träffar varandra i ett sterilt vitt rum, utan några möbler, för en första kyss.

Sen är det upp till båda deltagarna att bestämma sig för om de vill faktiskt vill få veta mer om varandra och i så fall gå på en första dejt i rummet intill.”

Älskar redan allt med det här programmet! I alla andra dejtingprogram på tv så får man alltid vänta i 5-6 veckor innan någon EVENTUELLT pussas lite lätt, men här får man en inzoomning på tungan direkt. Det är perfekt!

Hoppas att ljussättningen i rummet är fruktansvärd så att man får se hur den andra personen verkligen ser ut. Varje por ska synas och man får inte ha ätit tuggummi innan! Det här ska inte vara något fumligt klubbhångel där man knappt ser den andra personen, det ska vara strålkastare och inzoomade munsår. Super trouper beams are gonna blind me but I won’t feel blue!

Att grovhångla först och därefter börja dejta är dock knappast något nytt koncept i det verkliga livet. Det har ju folk gjort sedan urminnes tider. Till och med jag! Nackdelen är att personen eventuellt kan vara sjuk i huvudet, men hallå, om man hittar någon som är bra på att hångla så kan man faktiskt stå ut med lite tokigheter på sidan om. Vad är det värsta som kan hända? Man kan inte få allt här i livet.

Love at first kiss” har premiär måndag 16 oktober på TV4 Play. Jag längtar redan och hoppas att castingen har varit bristfällig så att det blir många stela möten!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB