Startsida / Inlägg

Svenska kändisar besatta av luftmadrasser

av tramsfrans

Jag har gjort en spaning, och det är att svenska kändisar har blivit TOKIGA i stora badankor! Eller ja, anka och anka, jag vet inte vad det är, men det verkar som att varje känd person med mer än 50.000 följare på Instagram måste lägga upp en bild på sig själva tillsammans med minst EN pegasus för att det ska vara sommar på riktigt.

Tomas Brolin har inte bara en, utan TRE stycken!!! De får knappt plats i poolen för att de är så stora!

Vi får knappt plats i poolen längre…?

A post shared by hannahwidell (@hannahwidell) on

Hannah Widell vill inte vara sämre. Det verkar som att de flesta kända personer i Sverige verkar ha alldeles för små pooler för att klara av att möta den här anstormningen av enorma luftmadrasser. Kan det här vara ett nytt samhällsproblem som håller på att blossa upp?

Charlotte Perrelli har givetvis också en likadan. Hon har till och med så många flytisar att hon lottar ut dem kors och tvärs till sina följare. Alla förtjänar en flytis!

Having the time of my life! That water thoooooo ??

A post shared by Angelica Blick (@angelicablick) on

Angelica Blick har tagit det hela ett steg längre. Hon har insett att svenska pooler är för små, och har därför fraktat ner flytisen hela vägen till Kroatien för att få en bra bild på Instagram. Kämpa!

Jag vill dock inte låta bitter eller så. Det är verkligen inte lätt att vara poolägare i Sverige eftersom det är fint väder ungefär 7 dagar om året, så jag tycker det är jättebra att Sveriges poolägare äntligen har hittat något kul att piffa upp sina pooler med. Trist bara att de själva knappt får plats att bada längre.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Frida Willander
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB