Startsida / Inlägg

När Brandsta City Släckers-Olle bröt penisen

av tramsfrans

Vi Får Aldrig Glömma

A post shared by Tramsfrans (@tramsfrans) on

Syftet med den här bloggen har alltid varit att skriva om aktuella kändishändelser. Nu är det dock sommar och nyhetstorka, och precis som alla andra så behöver jag också dra fram gammal skåpmat och göra nyheter av det igen!

Många andra gör samma sak. Hannah Widell och Amanda Schulman i Fredagspodden återvinner till exempel gamla poddämnen och klipper ihop gamla avsnitt så att de får mer tid över till att äta sitt eget kosttillskott Hers och göra smygreklam på Instagram.

För att komma till saken så vill jag dock uppmärksamma en gammal kändisnyhet jag tror att många av er har glömt. Jag pratar givetvis om gången då Olle från Brandsta City Släckers bröt sin penis! Expressen var först med att rapportera om nyheten i mars 2003. Såhär lät det då:

”Det var med hans dåvarande flickvän som olyckan inträffade. – Vi hade sex hemma i lägenheten och plötsligt hände det bara. Jag hamnade snett och kände en oerhörd smärta, berättar Olle Östberg. Jag började blöda och smärtan var outhärdlig”

Jag vet förbluffande lite om heterosexuella samlag och det här gör mig bara ännu gladare över att jag slipper ha det själv. Det verkar ju fullkomligt livsfarligt!

”Av naturliga skäl tyckte jag att det som hade hänt var oerhört pinsamt, så först tänkte jag strunta i att åka till läkaren, berättar han. Men efter tre timmar insåg Olle Östberg att han var tvungen att uppsöka läkare. – Den hade då svullnat upp och det dunkade konstant i den. Väl på akuten blev han vidareskickad till en urolog. – När han såg vad som hänt sa han bara: Den är bruten”

Hatar när det händer! Nu har man ännu en sak att oroa sig över. Det räcker inte med att vara rädd för att få en könssjukdom, nu behöver man dessutom vara rädd för att ”hamna snett” och råka ut för samma sak som Brandsta City Släckers-Olle. Man får ju vara glad över att den bara blev bruten och att den inte gick av helt och hållet och försvann ner i mörkret.

Det här inlägget är först och främst ämnat som en skämtsam tillbakablick på en stark kändishändelse, men det har ändå en underton av allvar. Snälla, var försiktiga i sommar om ni beger er ut på romantiska eskapader. Ta med er ert europeiska sjukförsäkringskort om ni åker utomlands. Man vet aldrig om man råkar bryta penisen på en klippa i Portofino.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB