Startsida / Inlägg

Charlotte Perrellis politiska engagemang

av tramsfrans

I dessa tider av politisk turbulens och allmän oreda så tycker jag det känns skönt att man kan vända sig till ett antal nyckelpersoner för att få stöd i tillvaron. En av dessa personer är givetvis Charlotte Perrelli, som jag alltid har känt en nära koppling till.

Jag tänker kanske först och främst på en oerhört stark intervju från Nyhetsmorgon 2014 där Charlotte ger sin syn på det politiska läget. Jag rekommenderar allt som händer från 4.40 till 6.55!

Allt med den här intervjun tycker jag är fantastiskt. De obekväma svaren, de djupa harklingarna, oviljan att vilja säga något konkret och att hon därefter drar till med FÖRSVARET som en hjärtefråga i brist på något annat. Sveriges Evita! Jessica Almenäs gör sitt bästa för att dra ut något spännande ur Charlotte, men det enda som framkommer är att politik har blivit ”lite deppigt” på sistone och att inte ens ”de som vann” var glada. Jag håller med!

Egentligen så hatar jag att lägga ut rörligt material här på bloggen, men jag skulle aldrig dela med mig av något som inte var livsviktigt. Jag skulle aldrig tillåta er att slösa er surf på något som inte var roligt! Hoppas att ni står ut. Själv så sitter jag här 01.05 kutryggad i västra Gästrikland och internetdelar via telefonen för att kunna rapportera om tre år gamla youtubeklipp. Skänk en tanke till mig också. 

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB