Startsida / Inlägg

Isabel Adrians comeback

av tramsfrans

Igår så var det Guldtuben! Galan för folk som håller på med Youtube, eller nåt. En av få gäster som var över 18 år gamla var Isabel Adrian, och hon passade på att göra ett avslöjande under dramatiska former i samband med att hon delade ut pris till någon jag förmodligen aldrig sett förr.Alltså, det är inte många personer som kan dela ut pris på en gala och få allt att handla om sig själv. Isabel Adrian är uppenbarligen en av dem. Det här hade verkligen inte Magdalena Ribbing uppskattat. Det är ju pristagaren som ska stå i centrum, inte själva prisutdelaren! Hemskt att sno showen från någon stackars vloggare som skulle få sin stund i rampljuset.

För övrigt så måste jag säga att jag blev överraskad att Isabel Adrian ska göra comeback. Aftonbladet rapporterar:

”Isabel Adrian, som är gift med stjärn-dj:n Steve Angello, 34, sa tack och adjö till Svenska Hollywoodfruar 2016. I stället skulle hon delta i ”Let’s dance”. Till Nöjesbladet konstaterade hon då att de två programmens scheman inte gick att få ihop.

– Jag kände mig färdig med Hollywoodfruar. Jag väljer det jag vill göra och ingen annan kan ställa krav på det, sa Adrian till Nöjesbladet.”

Alltså, känns det inte lite deppigt att först säga att man är ”färdig” med något men därefter komma tillbaka knappt ett år senare mer uppmärksamhetskåt än någonsin? Hela grejen att kaxigt konstatera ”jag väljer det jag vill göra och ingen annan kan ställa krav på det” och därefter komma tillbaka året efter känns ju inte helt genomtänkt.

Med det sagt så tycker jag dock det ska bli kul att hon kommer tillbaka! Svenska Hollywoodfruar behöver allt drama som de kan få, och de sista säsongerna har varit ungefär lika spännande som Fråga Doktorn. Jag orkar inte följa med när Maria Montazami shoppar sittpuffar en gång till.

Taggar Isabel Adrian
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB