Startsida / Inlägg

Gunilla Perssons intensiva tiramisu

av tramsfrans

Gunilla Persson är i Italien! Italien kanske mest är känt för att Paolo Roberto härstammar därifrån, men det finns faktiskt mycket annat fint att upptäcka där också.

Det här har även Gunilla Persson insett, och befinner sig just nu i Venedig! Italiens Stockholm, fast med lite fler bajsande duvor på torgen och ännu dyrare kaffe. I ett instagramklipp som redan känns som en modern klassiker så avnjuter Gunilla Persson den italienska desserten tiramisu på restaurang.

Venice, Venedig, Venezia

A post shared by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Sitter ni i ett kontorslandskap och låtsasjobbar medan ni läser den här bloggen så rekommenderar jag att ni vrider upp volymen till MAX för att få ut det mesta av det här klippet. Allt för att ni ska förstå vidden av hur mycket Gunilla Persson njuter. Det är det faktiskt värt.

Allting pekar mot att Gunilla Persson aldrig tidigare har ätit något så gott i hela sitt liv. Jag skulle nästan vilja påstå att INGEN person i HELA VÄRLDEN har njutit av en matupplevelse lika mycket som Gunilla Persson njuter av sin tiramisu i Venedig. Det är helt sjukt.

Jag är så glad för Gunillas skull och hennes episka matupplevelse på en turistrestaurang i Venedig. Jag hoppas att jag själv ska få uppleva något liknande någon gång, men det känns osäkert. Hur mycket jag än anstränger mig så känns det inte som att jag är i så djup samklang med mina egna smaklökar som Gunilla Persson.

Det närmaste jag kommer Gunillas matupplevelse är att jag förmodligen ser ut sådär klockan 03.30 på lördagskvällarna när jag står vid ett valfritt gatukök och precis har satt tänderna i en kebabtallrik. Det känns dock som att jag förminskar Gunillas episka tiramisu-stund genom att jämföra den med mina suddiga fyllemåltider. Det är ungefär som att jämföra Picasso med motiven på Carolina Gynnings vinglas.

Jag har bara en sak att säga till Gunilla och hennes tiramisu. Get a room!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB