Gunilla Perssons intensiva tiramisu
avGunilla Persson är i Italien! Italien kanske mest är känt för att Paolo Roberto härstammar därifrån, men det finns faktiskt mycket annat fint att upptäcka där också.
Det här har även Gunilla Persson insett, och befinner sig just nu i Venedig! Italiens Stockholm, fast med lite fler bajsande duvor på torgen och ännu dyrare kaffe. I ett instagramklipp som redan känns som en modern klassiker så avnjuter Gunilla Persson den italienska desserten tiramisu på restaurang.
Sitter ni i ett kontorslandskap och låtsasjobbar medan ni läser den här bloggen så rekommenderar jag att ni vrider upp volymen till MAX för att få ut det mesta av det här klippet. Allt för att ni ska förstå vidden av hur mycket Gunilla Persson njuter. Det är det faktiskt värt.
Allting pekar mot att Gunilla Persson aldrig tidigare har ätit något så gott i hela sitt liv. Jag skulle nästan vilja påstå att INGEN person i HELA VÄRLDEN har njutit av en matupplevelse lika mycket som Gunilla Persson njuter av sin tiramisu i Venedig. Det är helt sjukt.
Jag är så glad för Gunillas skull och hennes episka matupplevelse på en turistrestaurang i Venedig. Jag hoppas att jag själv ska få uppleva något liknande någon gång, men det känns osäkert. Hur mycket jag än anstränger mig så känns det inte som att jag är i så djup samklang med mina egna smaklökar som Gunilla Persson.
Det närmaste jag kommer Gunillas matupplevelse är att jag förmodligen ser ut sådär klockan 03.30 på lördagskvällarna när jag står vid ett valfritt gatukök och precis har satt tänderna i en kebabtallrik. Det känns dock som att jag förminskar Gunillas episka tiramisu-stund genom att jämföra den med mina suddiga fyllemåltider. Det är ungefär som att jämföra Picasso med motiven på Carolina Gynnings vinglas.
Jag har bara en sak att säga till Gunilla och hennes tiramisu. Get a room!