Startsida / Inlägg

Uppföljning: Fadde och Gunilla Perssons dejt

av tramsfrans
gunilla

Ni som kan ert kändis-Sverige har troligtvis inte glömt bort att Fadde Darwich bjöd ut Gunilla Persson på dejt under våren 2016. Med förföriska löften om ”plankstek och champagne i ett VIP-rum” så såg det ut som att kändis-Sverige skulle få ett helt nytt power couple. Såhär rapporterade Aftonbladet då:

”När Fadde Darwich, 49, såg att Gunilla hade skaffat Tinder bestämde han sig för att också gå med – i hopp om att ’matcha’ med Gunilla.

– Jag tycker att hon ser trevlig ut, säger han.

– Jag är en sådan som går mot strömmen. Jag har läst en del elaka kommenterar om henne, men jag tycker inte att man ska bilda sig en uppfattning utifrån det man läser.”

Jag tycker faktiskt det var starkt av Fadde att skaffa Tinder i hopp om att matcha med en kvinna på andra sidan Atlanten. Ambitiöst, målmedvetet och inte alls stalker-aktigt. Gunilla var snabb med att tacka ja till dejten genom en reporter på Aftonbladet, och hälsade ”Du kan väl ge honom min mejladress? Jag kan ju inte hitta honom på det här sabla Tinder”. Planksteken ryckte allt närmare.

Nu har dock över ett år passerat och Fadde och Gunilla har fortfarande inte varit på någon dejt. Vilket svek! I en intervju med Expressen så får Fadde frågan om dejten har blivit av, och svarar såhär:

”– Nej, jag har väntat på att hon ska höra av sig men hon har inte gjort det. Jag vet inte om någon annan hann före.

Är du fortfarande intresserad?

– Nej, hon skulle inte palla med mig.

Inte?

– Nej, jag är alldeles för envis.”

Det här tar faktiskt lite tid att smälta. Tänk att FADDE har suttit och VÄNTAT på att Gunilla Persson ska kontakta honom! Nu ska jag ge ett kärlekstips till Fadde, och det är att man måste våga ta första steget själv ibland. Sitt inte och vänta på att bli uppbjuden. Livet är alldeles för kort för att gå miste om en eventuell kärleksrelation med Gunilla Persson.

För övrigt så tycker jag det var intressant att Faddes största hinder för att ha en relation med Gunilla Persson är att HAN är för envis. Av alla potentiella problem som eventuellt skulle kunna uppstå i en relation med Gunilla Persson så ser alltså Fadde sin envishet som det absolut största? Det känns inte riktigt som han vet vad han skulle ge sig in på.

Nu tycker jag dock att timingen är perfekt för Fadde och Gunilla att äntligen ses. Gunillas hus har visserligen brunnit ner, men egentligen så betyder det bara att hon är redo för en nystart. Det tror jag absolut att Fadde kan ge henne. Fram med planksteken!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB