Startsida / Inlägg

Malena Ernman tackar nej till gig utomlands

av tramsfrans

För några år sedan så var det trendigt att tacka nej till event i Sverige och skryta om att man var utomlands. På sistone så har Malena Ernman anammat en helt ny trend med ett liknande tema, och det är att tacka nej till event utomlands och skylla på att hon måste stanna hemma i Sverige med hänsyn till klimatet.

Verkligen ädelt av Malena Ernman att avstå från EN flygresa till Nya Zeeland för att rädda klimatet för kommande generationer. Nu är det fixat! Det här måste vara någon typ av rekord i blygsamt skryt. Alltså att först säga att man har en eventuell internationell karriär på gång på Nya Zeeland, men att man tyvärr måste stanna hemma för att rädda världen.

Klimathotet har naturligtvis en direkt korrelation med Malena Ernmans turnéschema. Det är sedan gammalt.

Inte nog med att Malena Ernman avstått från att resa till Nya Zeeland, hon har dessutom också avstått från att göra en jobbresa till Tanzania! Malena Ernman verkar inte göra något annat än att tacka nej till olika gig utomlands eftersom världens framtida välbefinnande vilar på hennes axlar.

Malena Ernmans gloria måste verkligen skava runt huvudet. Det kan inte vara lätt att känna att hela världens klimatproblem ligger som en tyngd på ens axlar. Ingen kan göra allt, men alla kan lägga upp en bild på Instagram. Det har jag alltid sagt.

Taggar Malena Ernman
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB