Startsida / Inlägg

Camilla Läckbergs katt går på lugnande

av tramsfrans
lackberg

Varje dag så skrivs det spaltmeter efter spaltmeter om våra svenska kändisars öden och äventyr. Något som däremot inte uppmärksammas lika ofta är våra svenska kändisars husdjur. Det kan faktiskt vara jättejobbigt att vara kändishusdjur i Sverige idag!

Jag tänker först och främst på Camilla Läckbergs katt Nemi. Nemi har haft det väldigt kämpigt ända sedan Polly föddes. Polly är alltså Camilla Läckberg och Simon Skölds bebis, och inte ett husdjur.

Eftersom Camilla Läckberg verkar döpa både barn och husdjur till djurnamn så kan det vara svårt att hänga med ibland, så jag kände jag var tvungen att förtydliga det här innan vi går vidare.

Grejen med Nemi är iallafall att hon har börjat få ”problem” sedan Polly föddes. Camilla Läckberg bloggar:

”Och något som många av er frågat om är ju min älskling Nemi. Vi har ju haft problemet ända sedan Polly föddes att hon börjat bajsa och kissa inomhus – och inte i lådan…  Tror inte det bara är Pollys ankomst som utlöst det, utan det var nog helt enkelt bara det som blev droppen – hon var inte jätteförtjust när vi skaffade de andra tre katterna heller.”

Nemi verkar ha behövt gå igenom prövning efter prövning. Ständiga svartsjukedraman och en konstant tävling om Camillas gunst med både andra katter, bebisar och Simon Sköld. Varje dag är en kamp för att inte glömmas bort!

Nu har Nemi gett upp och tar till sitt sista knep. Bajsknepet! Får man inte uppmärksamhet på annat sätt så finns det inget annat alternativ än att börja bajsa på sig. Allt för att någon ska bry sig! Desperationen är total.

Nu har Camilla Läckberg besökt Bagarmossens djursjukhus tillsammans med Nemi för att få ett slut på bajskaoset hemma i Enskede. Man kan inte vara bästsäljande författare och vada genom massa bajs för att komma fram till skrivmaskinen.

”Så vi var på Bagarmossens djursjukhus för ett par veckor sedan för undersökning, och jag fick då lite råd om saker jag kunde prova. Bland annat att sätta det lugnande medlet Felliway i eluttag i det rum där Nemi är mest, och även att strö ett lugnande medel på katternas mat.”

Camilla Läckbergs katter har alltså börjat gå på lugnande medel nu. Ska verkligen kändiskatter behöva ha det såhär i Sverige 2017? Tänk på det innan du börjar gnälla över ditt eget liv. Du hade kunnat vara Camilla Läckbergs sönderstressade katt Nemi.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB