Startsida / Inlägg

Calle Schulman förklarar krig mot Systembolaget

av tramsfrans

Det finns inget som Calle Schulman älskar mer än ett riktigt bra samarbete på Instagram. Tidigare i veckan så talade han sig varm om hur fantastiskt det är med Mathem och att man numera kan köpa vin hos dem! Calle tycker att Systembolaget är deppigt och får numera all sin alkohol levererad till dörren istället.

Hemskt att behöva handla sitt vin på Systembolaget!  Tänk om Calle Schulman t.ex. skulle få syn på en ALKOHOLIST när han köper sin torsdags-chablis! Usch vad jobbigt! Hemskt att behöva röra sig ute i samhället bland vanliga människor när man kan barrikadera sig hemma istället och köpa vin med två dagars framförhållning på Mat Hem.

”Så otroligt skönt att slippa gå in på det deprimerande Systembolaget. Som ju är bra i sig. Men alkigt” 

Jag tycker att det här är så oklart. Alltså att klaga på att Systembolaget känns ”alkigt” när man själv dricker alkohol? Ungefär som att det är mindre ”alkigt” att köpa samma flaska vin på Mathem än på Systembolaget. Lite finare, lite bättre!

Är det verkligen så ”alkigt” att handla på Systembolaget? Isåfall borde ju majoriteten av Sveriges befolkning ha alkoholproblem. Det känns ironiskt att Calle Schulman ska försöka ha en avslappnad inställning till alkohol men samtidigt klankar ner på folk som besöker Systembolaget och tycker att det är ”alkigt”. Det om något känns deprimerande och ofräscht.

Kämpa på Calle Schulman! Jag tycker att din kamp för att slippa Systembolaget men samtidigt få dricka alkohol är riktigt stark. Önskar dig lycka till med framtida vinleveranser!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB