Startsida / Inlägg

Carolas nya liv i Sydafrika

av tramsfrans

Vi som följer Carola på Instagram och dristar oss till att plöja igenom den VÄGG av text som tillhör varje bild, har förstått att hon verkar ha ett rätt härligt liv i Sydafrika nu för tiden!

Skärmavbild 2017-04-29 kl. 11.52.17

”Happy friday everyone! Häromdagen körde jag utmed en av världens vackraste kustvägar i Cape Town med ‘The twelve apostels’ som backdrop och Table mountain framför mig.. Satte på mig bandanasen, en cool keps och åkte till ett ‘silent disco on the beach’ med dottern där vi mötte upp nyfunna sköna vänner från Saltsjöbaden som tagit av sig la coste tröjorna och börjat dansa.. Ha ha me like” 

Vart man än åker i hela världen så kan man ge sig fan på att några sköna personer från Saltsjöbaden i Lacoste-tröjor har hunnit före och redan kommit dit! Typiskt. Om ni frågar mig så blir jag bara ARG när jag hör svenska utomlands? Finns inget som gör mig mer provocerad än att t.ex. sitta på restaurang utomlands och bli placerad bredvid ett par svenskar. Fruktansvärt! Man vill bara dra in deras pass!

Med det sagt så verkar dock Carola ha det superhärligt! Coola kepsar! Bandanas! Silent disco on the beach! Religiös hitmusik! Jag tycker verkligen det är en stor förlust för hela Sverige att Carola knappt verkar vara här längre? Hon bara drog och lämnade oss i den här vårvintern som aldrig verkar ta slut.

Kom tillbaka Carola. Vi har förlåtit dig för det där med plankningen i tunnelbanan i vintras. Det räcker med ‘silent disco on the beach‘ nu. Du har hittat dig själv utomlands alldeles för länge nu och vi behöver dig på Lotta på Liseberg i sommar.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB