Startsida / Inlägg

Sigrid Bergåkra lämnar offentligheten

av tramsfrans

När jag tänker tillbaka på nyhetshösten 2016 så tänker jag först och främst på två personer. Jag pratar givetvis om Donald Trump och Sigrid Bergåkra från Bonde söker fru! Svenska folkets engagemang i Sigrid Bergåkras kamp för att få en manlig karl överskuggade det mesta, och hela Sverige kunde pusta ut när hon äntligen fann kärleken i en ”mystisk miljonär från Dalarna” som hon träffat på en hästhoppningstävling.

Under hela hösten så skrevs det artiklar om Sigrid oftare än vad Anna Book lägger upp instagrambilder. Dvs väldigt ofta! Nu är det dock slut med det. Sigrid Bergåkra och den mystiska miljonären (som inte längre är speciellt mystisk) har beslutat sig för att lämna offentligheten helt och hållet! Expressen skrev följande den 7 februari:

”Efter programmet har Sigrid och Pål valt att lämna offentligheten för gott.

TV4-profilen gör heller ingen mer tv.

– Nu är det riktiga livet som vi håller på med.

Sigrid Bergåkra berättar att hon vill hålla isär privatlivet och jobbet.

– Vi har väl valt att det här privata, med förhållandet vi har, ska vi inte svara på. Det ska vi försöka hålla så privat som det bara går för att få ett liv”

Starkt! Personligen så kan jag dock känna att det är lite sent att ”lämna offentligheten” såhär 500 tidningsartiklar senare. Det känns lite sent påtänkt att bestämma sig först NU för att inte svara på några frågor om förhållandet eftersom svenska folket redan vet allt om vad de äter till frukost och hur Sigrid föredrar sina ägg. Skadan är liksom redan skedd. Det är som att hälla ett glas Evian på en mordbrand.

Sigrids frånvaro från svensk media varade från 7 februari 00.20 till 8 februari 23.53 då Expressen skrev en till artikel om exakt samma sak.

”Paret har dessutom bestämt sig för att lämna offentligheten.

– Vi har bestämt oss för att inte vara så offentliga, säger Sigrid Bergåkra.

Är det ett permanent beslut?

– Ja, när det gäller vårt privatliv, säger hon.”

Hittills har alltså Expressen skrivit två artiklar på två dygn om att Sigrid Bergåkra lämnar offentligheten. Min gissning är att det troligtvis kommer komma minst fem artiklar till i tre olika tidningar där Sigrid blir intervjuad om att hon lämnar offentligheten. Så kommer det fortsätta tills 2018 då hon ställer upp i Let’s Dance. Kom ihåg var ni läste det först!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB