Startsida / Inlägg

Paradise Hotel har börjat!

av tramsfrans

Jag hann knappt nyktra till från förra säsongen av Paradise Hotel men nu är det dags igen! Fram med glidmedlet och bunkra upp med antibiotika för att bota den tilltagande gonorrén. Klamydia känns så 2016, gonorré är framtiden!

Igår sändes det första avsnittet av programmet! Jag var på ”Den officiella förfesten för Paradise Hotel 2017” på Scandic Anglais och såg på det första avsnittet tillsammans med deltagarna. Är rätt säker på att jag var den enda personen på plats som inte hade varit med i Paradise Hotel själv. Det var dock svårt att hänga med i avsnittet eftersom deltagarna var så högljudda och upptagna med att vråla och ge applåder åt sig själva…

Nytt för i år var att tjejernas mammor var inbjudna till programmet, och att killarna fick träffa mammorna innan tjejerna kom. Mammorna skulle därefter välja ut en passande partner till deras dotter efter ett antal hårda intervjuer. Det kändes ungefär lika hopplöst som att leta efter en oskuld på en mottagning för könssjukdomar.

Twisten var att det fanns sex killar men bara fem tjejer och att den kille som blev utan partner skulle behöva checka in på ”Solo”. Skräcken att behöva sova en hel natt ensam på hotellet!!! Tänk att behöva ligga sömnlös i sängen och drömma mardrömmar om att aldrig komma över 5000 följare på Instagram! Vilken förnedring.

Killen som inte blev vald, Kevin, verkar vara ett riktigt kap! Han fick frågan om vad han anser om svartsjuka och svarade ”man vill inte dela med sig av sin leksak”. Vilken underbar sak att säga till tjejernas mammor! Vem sa att Paradise Hotel-killar inte kan vara romantiska?

Som tur är så ska inte mammorna bestämma något mer i programmet framöver, så nu är det bara deltagarnas egna dåliga omdöme som sätter gränserna som vanligt.

Vi får se hur mycket Paradise Hotel-bevakning det blir här på bloggen. Det beror lite på hur deltagarna sköter sig. Vem vet, för någon av deltagarna kanske det kommer gå så bra att de får vara med i Stjärnhoppningen på SVT tillsammans med Anna Book och Mos? Sky is the limit! Man måste våga drömma stort ibland.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt-
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB