Startsida / Inlägg

RECENSION: Gunilla Perssons podcast

av tramsfrans

Gunilla Persson har blivit med podcast! Vissa människor kanske skulle tveka att starta en podcast ensamma utan vare sig någon samtalspartner eller inbjudna gäster, men inte Gunilla Persson! Varför bjuda in någon annan när man kan prata själv?!

Jag har givetvis lyssnat på de tre första avsnitten. De avsnitt som hittills har kommit ut heter ”Dans på rosor”, ”Mordtjänsten” och ”Prins Albert”. Starka namn på ännu starkare avsnitt! Jag ska inte avslöja allt för mycket om innehållet eftersom jag tycker ni ska lyssna själva, men nedan kommer några höjdpunkter.

-Gunilla kritiserar Åhléns för hur de hanterade luciaskandalen trots att det innebär att de förmodligen inte kommer vilja ta in hennes parfym ”Dream Roses by Gunilla”.

Gunilla tar upp dickpics! Ämnen som ofta kommer upp i podcasten är Satan, Åsa Vesterlund och Puma Swede. Gunilla berättar till exempel om när hon fick se Puma Swede på bild ”med två löspenisar i munnen, en svart och en vit” och att det bara var ren tur att hennes dotter Erika inte hann se något, för hon har aldrig sett en penis. Kontentan var iallafall att alla som gör porr omedelbart måste kastas in i fängelse.

-Gunilla stöttar kamel- och elefantridning! Avsnitten i Gunilla Perssons podcast är korta men väldigt innehållsrika. Från dickpics till kamelridning på 30 sekunder. Sammanfattningsvis så kan man säga att det är okej att rida på både kameler och elefanter för det gör folk faktiskt hela tiden i arabvärlden och Afrika på samma sätt som vi i Europa rider på hästar. Och Gunilla bryr sig faktiskt jättemycket om djur för hon har ett instagramkonto som heter ”tussetigerlullebulle” döpt efter sina katter där hon kämpar för ALLA djurs rättigheter.

-Gunilla Persson och Meryl Streep. Ett annat återkommande tema i podcasten är att Gunilla och Meryl Streep har flera likheter med varandra. Gunilla medger visserligen att Meryl Streep har haft en något längre karriär, men det är faktiskt MÅNGA som kommer fram och påpekar att Gunilla och Meryl påminner om varandra.

-Gunilla Persson attackerar svensk äldrevård. Inget avsnitt av The Gunillas podcast är komplett utan en attack mot den svenska äldrevården. Anledningen till varför andra avsnittet heter ”mordtjänsten” är faktiskt för att det är Gunillas smeknamn på hemtjänsten! De är mördare allihopa! Gunillas mamma Iris gick ner 30 kilo på två månader!

Här kan ni själva lyssna på avsnitten. De är bara 15 minuter långa, men Gunilla har hunnit prata om mer saker än vad Malou von Sivers hunnit med på tio år.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB