Startsida / Inlägg

Sofia Wistam och Temptation Island

av tramsfrans

Foto: Thomas Engström

Sofia Wistam är i Thailand just nu! Man hade kunnat tro hon är där för att Sofias änglar fått storhetsvansinne och bestämt sig för att utrota all fattigdom i hela Sydostasien, men tyvärr. Hon är nämligen där för att spela in en ny säsong av SEXSÅPAN ”Temptation Island”! Nöjesbladet rapporterar:

”Temptation Island går ut på att fyra kärlekspar åker till en paradisö där de de skiljs åt och utsätts för olika frestelser. Tidigare har frestelserna bestått av härliga singlar som anlänt till ön.”

Alltså det låter som en så himla dålig idé att ställa upp i Temptation Island! Nästan sämre än Loreens idé att återigen ställa upp i Melodifestivalen. Typ ”Du, älskling, ska vi inte åka till Thailand och utsätta vårt förhållande för enorma prövningar, det låter väl trevligt?”. Varför göra det lätt för sig när man kan ha det riktigt svårt istället! Sofia Wistam utvecklar:

”Kärlek och relationer är något som jag personligen är genuint intresserad av. Vad är okej att göra i ett förhållande och vad är att gå över gränsen? Hur allvarlig är en kyss, och vad kan den få för konsekvenser? Här har vi fyra unga par som vill testa sitt förhållande innan de bestämmer sig för hur de ska gå vidare, och jag tycker att det ska bli jättespännande att se hur de hanterar frestelser – men också hur de klarar av att se varandra bli uppvaktade av andra”

Sofia Wistam tycker det ska bli ”jättespännande” att se fyra förhållanden braka samman fullständigt. Fram med popcornen! Om det går riktigt illa kanske något av paren kan vara med i Sofias Änglar sen när de har kommit hem!

Jag var för ung för att se på Temptation Island när det gick i början av 2000-talet så jag ser fram emot det här! Minns dock hur dåligt ”Robinson Love Edition” var med Linda Lindorff för några år sedan! TV4 hade glömt bort att det inte är så sexigt att vara på en öde ö utan möjlighet att duscha eller sköta sin personliga hygien. Det är ju inte så kul att hångla med någon som inte borstat tänderna på två veckor.

ska%cc%88rmavbild-2016-12-12-kl-12-10-19

Tyvärr så verkar inspelningarna gå sådär. Ingen som jobbar på svenska produktionsbolag verkar bry sig om att kolla upp när det är regnsäsong innan de förlägger inspelningar till exotiska platser.

I Bachelor så har det varit orkan under hela säsongen, och Temptation Island håller alltså på att regna bort. Jag brukar inte oroa mig speciellt mycket över klimatförändringar, men nu när det börjar få konsekvenser för svenska dokusåpor så känner jag att det har gått för långt. Världens ledare måste samarbeta för att lösa den här krisen!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB