Startsida / Inlägg

Magnus Hedman har bjudit in sig själv till Hofors

av tramsfrans

Igår så avslutades årets insamling för Musikhjälpen. 49 miljoner kronor samlade vi ihop tillsammans! Det är tillräckligt mycket pengar för att värma upp Charlotte Perrellis hus under en hel vinter.

En känd person som engagerat sig i Musikhjälpen är Magnus Hedman. Den största insamlingen i årets Musikhjälpen blev ”Med kärlek från Hofors” och har i skrivande stund dragit in över en miljon kronor, och tidigare i veckan så offentliggjorde Magnus sitt stöd till insamlingen. Han passade dessutom även på att bjuda in sig själv som hedersgäst till kommunen.

magnushedman

”Det är helt suveränt att se allas engagemang i att hjälpa folk i nöd! Jag fick precis ta del av ’Med kärlek från Hofors’ som strävar efter att nå upp till 750.000 kronor tillsammans. Jag hjälper gladeligen er och de människor pengarna ska gå till!

Når Hofors upp till 750′ så kommer jag och föreläser gratis som tack till er alla! Jag passar även på att lägga in två föreläsningar att auktioneras ut! Startbud: 5000 kronor. Titel: ’Är det dags att börja leva ditt liv och inte grannens’?” 

Älskar det här! Inte nog med att Hofors samlat ihop över en miljon kronor så att barn i krig ska få gå i skolan, de har dessutom vunnit en gratis föreläsning av Magnus Hedman med titeln ”Är det dags att börja leva ditt liv och inte grannens?”. Det är nästan en helt grammatiskt korrekt mening! Det hade de nog inte vågat drömma om när de först startade insamlingen.

Skämt åsido så är det såklart jättehärligt att Magnus Hedman engagerar sig för Musikhjälpen. Jag tycker bara det är lite speciellt att bjuda in sig själv till att föreläsa för en hel kommun utan att man ens blivit tillfrågad, men det kanske bara är jag som är tråkig och lägger sordin på stämningen nu. Alla vill väl höra på vad Magnus Hedman har att säga!

Nu inväntar jag fortsättningen på att Magnus Hedman har bjudit in sig själv till Hofors. När ska föreläsningen bli av? Jag följer utvecklingen löpande och ber Aftonbladet skicka ut en pushnotis så fort jag vet något mer.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB