Startsida / Inlägg

Lulu Carter rasar mot Äntligen Hemma

av tramsfrans

Foto: Marie-Therese Karlberg/lulucarter.se

Äntligen Hemma fyller 20 år i år! Enligt mina beräkningar så innebär det här att ungefär 30% av alla svenska hushåll någon gång har fått besök av Martin Timell, och det är inte en dålig siffra.

För att fira detta så har TV4 slängt ihop ett jubileumsprogram. Nu ska det firas att Äntligen Hemma-gänget har installerat tillräckligt många braskaminer runtom i Sverige för att hela landet ska kunna brinna upp inom en kvart!

Allt hade kunnat vara frid och fröjd, men nu har Lulu Carter kommit och lagt en våt kashmirfilt över feststämningen. Igår sändes jubileumsavsnittet, och i trailern till programmet så visades Lulu Carter flera gånger trots att hon slutade på programmet 2012, något som orsakat starka känslor hos henne. Nöjesbladet har pratat med Lulu:

”Hon blir inte glad av att få höra att hon syns i trailern.

– Jag blir alldeles trött bara jag tänker på det. Jag tycker att det känns ganska tråkigt och sorgligt att man suckar över huvud taget. Att det inte bara kan få kännas bra. Och det gör det ju verkligen inte med tanke på hur arbetsförhållandena var och hur saker såg ut bakom kulisserna”

Lulu är alltså sur över att hon syns i en trailer för ett jubileumsavsnitt i ett program där hon jobbade i nio år? Alltså, jag förstår inte det här. Jobbar man på TV så borde det rimligtvis inte komma som en överraskning att man syns på TV efter att man har spelat in det. Det är ju liksom det som är själva konceptet.

”Lulu berättar att hon och TV4 inte haft någon kontakt rörande trailern. Att hon nu används för att marknadsföra en kanal där hon inte längre jobbar gör att hon vill ha betalt.
– Jag skulle vilja skicka en fet faktura till dem.”

Det är inte såhär det funkar!!! Vad ska TV4 göra, klippa bort Lulu Carter från allt material de har och förneka att hon någonsin har existerat? Hon hade säkert blivit upprörd då också. Typ ”hur VÅGAR ni ha ett jubileumsprogram utan att ha med mig som jobbat i så många år?”. Hur man än gör så blir det fel.

Hade du hellre föredragit att inte vara med i trailern?

– Jag är gärna med i trailern och får betalt. Annars hade de kunnat hoppa över mig. Men det är också svårt. För det är ju 9 år som de ska plocka bort och det är ju konstigt.”

Intressant! Lulu hatade att vara med i Äntligen Hemma och har kritiserat arbetsförhållandena samt hotat att skriva en ”skandalbok” om hur hemskt det var, men är ”gärna” med i trailern i utbyte mot lite snabba cash! Känns ju trovärdigt. Kämpa på Lulu!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB