Startsida / Inlägg

Grattis Benjamin!

av tramsfrans

Igår var det final i Melodifestivalen 2018! Benjamin Ingrosso vann, och det kändes ungefär lika väntat som att Fab Freddie skulle ha glitter på sig. Jag är dock väldigt nöjd över att han vann, och det kändes som en välförtjänt vinst. Det var iallafall en stor seger för en person vars tidigare största bedrift är att han är bra på att koka pasta.

I övrigt så har jag inte speciellt mycket att säga idag, och hänvisar till debattartikeln jag skrev på SVT Opinion i fredags om att SVT förstört Melodifestivalen. Nu ska jag dammsuga upp rester av fjäderboa och äta chips som stått framme över natten!

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in i vårt inloggningssystem SPiD. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Du kan läsa mer om vårt inloggningssystem här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Bea Blom
 • Nöjeschef: Ylva Niklasson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB