Startsida / Inlägg

Bachelor 2017 – finalen!

av tramsfrans

Igår var det final i Bachelor 2017! Tråkigt för oss som har kollat, men skönt för de tjejer som varit med och behövt dricka bubbel, vara supersminkade och ha på sig högklackat femtio dagar i sträck. Och dessutom skönt för Niclas, The Bachelor, som behövt gå på dejter som bara blivit konstigare och konstigare eftersom det inte finns så mycket att göra på Dominikanska Republiken.

Minns till exempel när de gick på ”piratdejt, och den oförglömliga DRAMADEJTEN där tjejerna fick låtsas vara arga på Niclas så att produktionen skulle få material till en trailer för programmet! I vilket fall som helst så har det varit en säsong fylld med hångel och blöta tungor. Nöjesbladet rapporterar:

”Flera dejter resulterade i kyssar. Niclas Lij kysste till exempel Alexandra Nord inför hennes mamma och syster.

– Det var ett dilemma. När jag var med Alexandra så kopplade jag bort allt annat i världen. Då var det bara hon och jag. Och så behövde man göra. Jag behövde vara fullt närvarande vid varje tillfälle.”

Älskar Niclas ursäkter till allt! Vissa hade kanske tyckt det varit lite konstigt att hångla upp en tjej framför halva hennes familj när man inte ens är tillsammans, men Niclas förklarar det med att han behövde vara FULLT NÄRVARANDE vid varje tillfälle! Vad betyder det ens? Är man inte alltid ”fullt närvarande”, eller innebär fullt närvarande att man måste hångla?

Som vanligt i slutet av Bachelor så var det bara två tjejer kvar inför den avslutande rosceremonin. Niclas fick ett varsitt dygn med tillhörande övernattning med både Alexandra och Johanna, och passade självklart på att hångla loss med båda två. Det här året så hade produktionen dessutom lärt sig av misstaget från förra året och lät deltagarna sova inomhus istället för utomhus. Vilken lyx!

I slutändan så var det Johanna som fick den sista rosen. Det kom inte direkt som en chock eftersom Niclas gett Johanna samma blickar som Anna Book gav den snygga tränaren i Biggest Loser VIP. Det har varit SÅ sugen stämning i flera veckors tid!

Personligen så är jag inte speciellt imponerad av varken Johanna eller Alexandra. Johanna har inte sagt så många fullständiga meningar, och Alexandra har mest pratat om hur det är att bo i London. Inte jätteroligt kanske.

I likhet med tidigare säsonger så har det mesta av dramat ägt rum i eftersnackprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt” på TV4 Play, där de utröstade tjejerna har roat sig med att håna Niclas och kolla på lösryckta klipp som är tagna ur sitt sammanhang. Jag gillar inte Niclas speciellt mycket heller, men jag måste säga att jag tycker tjejerna har varit för hårda mot honom i programmet. De har åkt över halva jorden för att träffa honom tillsammans med 20 andra tjejer och har vetat om premisserna från början, och efter att ha blivit bortvalda så har de tagit varje chans de kan att smutskasta honom och bli arga över lösryckta citat från en synk inspelad fem månader tidigare. Det känns liksom inte så värdigt för någon av de inblandade.

Själv så är jag mest förvånad över hur folk har tid att vara med i Bachelor över huvud taget. Alltså att släppa allt, ta tjänstledigt på obestämd tid och dra till Dominikanska republiken för att träffa en kille man inte ens vet utseendet på. Har folk verkligen inget bättre för sig? Som tur är så är det redan nu bestämt att det blir en ny säsong av Bachelor nästa år, och jag längtar redan!

Taggar Bachelor
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB