Startsida / Inlägg

Kändiskryssningsmysteriet i Karibien: del 2

av tramsfrans

Tidigare i veckan så rapporterade jag om att samtliga svenska kändisar har varit på samma lyxkryssning i Karibien nu under höstlovet. Charlotte Perrelli, Pernilla Wahlgren, Maggan Graaf, och till och med Mårten Andersson!

På Instagram så hävdade Charlotte först att det var en ”ren slump” att alla hamnade på samma båt. Nu har dock Charlotte kommit med en annan version på sin blogg:

”Tänkte bara förtydliga att Pernilla hade bokat samma rutt/resa eftersom det är höstlov men på en annan båt, extremt konstigt, vi var hyfsat förvånade när vi insåg det men därför bokade de nu om och nu åker samma båt som vi, skitkul! De filmar för sin reality men den har vi inget med att göra. Vi har betalat våra biljetter och åker för att ha semester med familjen så vi kommer inte medverka. Vill förtydliga det då det kommit gliringar om bloggträffar i Karibean”

Det var alltså inte en slump att alla var på samma båt! Familjen Wahlgren bokade om sig själva till samma båt som Charlotte Perrelli, men de gjorde det inte för att umgås med familjen Perrelli eftersom de har fullt upp med att spela in sin egen realityserie. Det är lite oklart varför familjen Wahlgren valde att boka om sin resa för att vara på samma båt som Charlotte Perrelli när de ändå inte skulle kunna umgås med varandra, men jag antar att konstigare saker har hänt!

Charlotte Perrellis blogg bjuder för övrigt på många andra spännande detaljer om kryssningen! Nedan kommer några utdrag.

”Båten tar närmare 6000 gäster och det är 3500 i personalen … otroligt!! Det finns mer restauranger än vad vi hinner äta på och ikväll ska vi gå och se Grease på Båten. Det finns teater här. Sportcentrum, kasino, karuseller, spa, rutschkanor….name it!!!”

”Jamie Oliver har sin Jamie’s Italien här ombord och borgar för goood pasta. Vi åt tills vi rullade hem igår! Vi klädde upp oss och struntade i Halloween temat. Gick till vån 8 och där ligger Central Park med määängder av växter och blommor och där ligger även Jamie’s.”

”Sista dagen på vår kryssning och sista dagen ombord på båten. Barnen har hängt på sportvåningen 15, spelat fotboll, pingis, minigolf och även kört zipline. Det finns flera maskiner med yoghurtglass och barnen springer o hämtar och gör egen glass hela tiden. Lycka för dem.”

”Vi valde Sushirestaurangen till kvällen och det var otroligt bra mat. Lite varierat på de olika restaurangerna ( en del ingår och en del får man bet extra för.) Generellt har maten hållit en bra nivå, frukosten har varit kalas. Stora bufféer och den tillfredställer alla smaker.”

Förutom att Charlotte är besatt av att berätta om vilken våning som alla olika aktiviteter ligger på så måste jag säga att hon verkligen är mån om att berätta hur fantastiskt alltihop är ombord! Jamie Oliver ”borgar för god pasta” och bufféerna ”tillfredsställer alla smaker” och det är 3500 personer i personalen. Väldigt mycket relevant information att få med när man åker på en semester som man har betalat själv!

Magdalena Graaf tar dock priset som argaste personen ombord. Såhär skriver hon på sin blogg:

”Jäkla sjukt! 

’Kraxande kråkor ska anmäla mig för tjuvreklam och omärkta samarbeten’ ?

BRING IN ON FUCKFACE’S! Jag har betalt för varenda liten jävla del av den här resan.”

Bra, diplomatiskt och moget svar tycker jag. Verkligen! Superbra att skriva blogginlägg i affekt. Det verkar faktiskt som att våra kändisar har spenderat majoriteten av sin semester med att vara kränkta över hur missunnsamma alla är i Sverige. Puss!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB