Startsida / Inlägg

Carola hyr ut sitt hus

av tramsfrans

Jag vill gärna dra mitt strå till stacken till alla som letar bostad i Stockholm, och passa på att tipsa om att Carola kommer hyra ut sitt hus i Bromma under 1-2 år framöver! På Instagram delar Carola med sig av den spännande livsförändringen.

Kanske Du är min hyresgäst? ???? info@carola.com är den rätta adressen isåfall med svar inom 10 dagar till alla seriösa spekulanter. (Slide for more pics.) Skriv 'Det vita huset' till Hanna O. till kontorsmailen, tack. Min familj och jag älskar vårt varma hem i Bromma nära naturen och småstadsidyllen men nu är det dags för oss att komma vidare och närma oss våra drömmars boende. Är du och din familj en seriös spekulant som behöver ett rymligt hem i 1-2 år från starten av år -18 nära skolor, matbutiker & med 15-20 minuters bilväg in till Sthlms city så är Du välkommen att höra av dig till oss för mer information. Vänligen 'miss C & family' #kattenbusisföljerintemedhuset (Obs! Villan hyrs ut omöblerad.) Dela gärna med någon du tror kanske kan vara husets nästa gäst! ????

A post shared by Carola Häggkvist (@carolaofficiell) on

Förutom att det känns som att Carola har talat in captionen via någon sorts diktafon så måste jag säga att jag inte är ett dugg förvånad över Carolas inredningsstil. Det första jag slås av i bildspelet är hur otroligt TUNGA alla möbler ser ut att vara? Spegeln skulle kunna döda en hel familj, stolarna ser ut att väga minst 50 kilo styck och flygeln i vardagsrummet ska vi inte ens prata om. Allting pekar på att Carolas hem väger mest i hela Sverige. Hur kan man ens äga så mycket tunga saker?

Det känns för övrigt väldigt Carola att lägga upp en bild på sin KATT mitt bland alla husbilder när den inte ens ingår i hyran? Då borde den ju inte vara med i bildspelet över huvud taget kan jag tycka. Det får räcka med vilseledande marknadsföring på bostadsmarknaden nu.

Som vanligt när folk ska hyra ut sina bostäder så är de sämst på att fota. Man vill ju inte ha en detaljbild på en flygel och shabby chic-prydnader om hemmet ändå hyrs ut omöblerat! Det hade ju varit mer användbart med en bild på till exempel planlösningen eller badrummet så att man vet vilket skick de är i.

Att hela hemmet luktar Voluspa-doftljus behöver man väl knappast påpeka. Carola är helt klart en doftljustjej som alltid har 4-5 tända ljus tända vart hon än går någonstans. Kan tänka mig att hon lämnar dem tända när hon åker iväg också. Mysigt!

Om du är sugen på att bo i Carolas tomma omöblerade hus så är det bara att mejla. Jag kan bara tänka mig hur stora ytorna måste vara om man tar bort alla tunga möbler, krossar alla prydnadssaker och eldar upp samtliga doftljus!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB