Startsida / Inlägg

Bachelor-Niclas ryter ifrån

av tramsfrans

Om det är något tv-program som jag verkligen är investerad i den här hösten så är det Bachelor på Sjuan. Mest för att det är så orimligt att 20 snygga tjejer ska slåss om EN snygg kille när de själva skulle kunna få typ vem som helst.

Nu har årets bachelor Niclas talat ut på Instagram, och är upprörd över att tjejerna snackar skit om honom i eftersnacksprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt” på TV4 Play. Han är rasande!

Jag har låtit tjejerna avslöjar allt passera utan att bry mig. Framtill nu! Min tur att avslöja allt… ? 1. Tjejerna som sitter i studion har blivit hemskickade tidigt och är uppenbart väldigt bittra. Att dom får så många studioprogram att prata skit om mig utan att ens känna mig är väldigt konstigt egentligen. Allt dom gör är att sitta och gissa. Det är alltså förutsättningarna för tjejerna avslöjar allt. 2. Jag har fått skit av dom hemskickade tjejerna för att jag inte gav alla tillräckligt stor chans. Helt ärligt, jag behövde inte ge dom mer tid, för jag visste efter den tiden jag gett dom att jag inte ville inleda en kärleksrelation med dom. En singeldejt hade inte förändrat något. 3. Samma tjejer säger att jag är en annan person framför kameran. Fråga… Hur vet ni det?! Ni har aldrig ens träffat mig utanför kameran. Vi fick bara ses framför kameran, alltid! Sjävklart finns det sidor av mig som jag inte visar under en dejt. Jag nämner t ex till Stassy att jag kan vara dominant och hård. Vilket jag kan när det behövs (men varför skulle jag behöva det i bachelor?). Jag driver 3 företag och har haft över 100 anställda senaste 9 åren, det kräver att man behöver vara tuff ibland. Men min viktigaste framgångsfaktor har varit att jag främst är sympatisk, trevlig och ödmjuk. Det går inte att hålla upp en fasad 10-14 Tim om dagen i 8 veckor. Då skulle jag gå sönder. Jag lovade mig själv innan jag åkte till Dominikanska att vara mig själv till 100% och det kan jag stolt säga att jag varit. (Rolig fakta: Inför varje dejt lyssnade jag på ”Laleh – Bara vara mig själv”). För jag får som mest energi och mår som bäst när jag är genuin. Det var mitt sätt av klara den här pressen. Skönt att få skriva av sig lite… Tack för att ni läser. Tack för er uppskattning. Kärlek till er! ☺️❤️

A post shared by Niclas Lij ? (@niclaslij) on

Personligen så kan jag tycka att Niclas är det mest naiva som gått i ett par skor. Vad hade han egentligen förväntat sig av sin medverkan i Bachelor? Att tjejerna inte skulle prata med varandra? Att folk inte skulle bli sura över att åka hem när de åkt till andra sidan jorden utan att ens få 10 minuters egentid med honom? Frågar ni mig så hade det inte varit för mycket begärt.

För övrigt så tycker jag det är rätt ironiskt att först vara sur på att tjejerna klagar när de inte känner honom, och därefter vara sur för att de som blev hemskickade klagar på att de aldrig fick lära känna honom.

Om man inte ens lär känna personen som skickar hem en så är det ju inte speciellt konstigt att man känner sig orättvist behandlad. Det är klart att man kan veta i ett tidigt skede att det inte kommer kunna bli något med alla tjejer, men att de skulle känna sig åsidosatta behöver man ju inte direkt vara psykolog för att förstå.

Sen så vet jag inte hur ”trevlig och sympatisk” man är om man inte vill lära känna en person eftersom det ”ändå inte skulle bli något”, men det är ju en annan sak!

Det känns för övrigt väldigt relevant att flika in att man faktiskt har haft ”100 anställda senaste nio åren” och driver 3 företag! Jag förstår inte riktigt vad det har att göra med hur han är mot tjejer, men okej.

Naturligtvis så borde tjejerna också tas ner på jorden .Det är helt orimligt beteende att vara med i en dokusåpa och dejta en kille med 19 andra tjejer samtidigt och förvänta sig att allt ska vara schysst och rättvist. Ingenting är någonsin rättvist på tv, och en hel del är riggat och uppgjort i förväg. Det borde rimligtvis inte ha kommit som en överraskning när man åkte dit. Varken Niclas eller tjejerna verkar dock ha förstått hur ett tv-program fungerar?

Taggar Bachelor
  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB