Startsida / Inlägg

En söndag med Bachelor-Niclas

av tramsfrans

I år så följer jag självklart den svenska Bachelor-säsongen på Sjuan. När finalen av Biggest Loser VIP var över så skapades en enorm krater i mitt hjärta, och därför så kollar jag på i princip vad fan som helst sålänge det går på Sjuan klockan 21.

Som ni tidigare känner till så är årets Bachelor lite av en casanova. Vi vet att han till exempel kan tänka sig att dejta både blondiner OCH brunetter, och att han tycker det är kul att ”äta gott”. Verkligen en unik och fängslande personlighet! Jag har självklart börjat följa honom på Instagram, och har upptäckt att han gillar att lägga upp bilder med inspirerande captions. Imorse la han till exempel upp det här!

Mitt söndagsmotto är ”Never make plans on a Sunday”. När jag vaknar en söndag så är jag fri att göra vad jag vill. Det finns inga krav, inga planer och inga måsten. Söndagen är en vit målarduk som jag får fylla med de färger och motiv jag känner för. Ingen syssla har större värde än någon annan, en promenad kan vara lika värdefullt som att bygga ett köksbord. Ett varmt bad kan vara lika värdefullt som att åka till rymden. Jag tänker inte bakåt eller framåt på en söndag, jag är här och nu. Jag tänker inte smart eller logiskt på en söndag, jag följer mina känslor. Söndagen är den mest värdefulla dagen på hela veckan, om du väljer det. Ha en värdefull söndag! (Om du vill, för du bestämmer själv) ❤️

A post shared by Niclas Lij ? (@niclaslij) on

Varsågod för ett livsråd på engelska från en man i rottingstol! Jag förstår att ni är många som funderar på vad ni ska göra idag, och nu har ni äntligen fått svaret. Något VÄRDEFULLT såklart!

Funderar du på att åka till rymden? Tänk om! Ett varmt bad kan vara precis lika värdefullt. Jag antar att vi är många som står i valet och kvalet om huruvida vi ska åka till Mars eller montera ett köksbord på söndagarna, och nu har vi äntligen fått svaret på vad som är rätt. Det är DU som bestämmer!

Söndagen är en vit målarduk som ni kan fylla med de färger och motiv som ni känner för. Söndagen är den absolut BÄSTA dagen på hela veckan! Jag vet inte varför, men det här känns ungefär som en reklamfilm för Lindt-choklad som har spårat ur?

Om Niclas företag någon gång skulle börja gå dåligt så har han helt klart en lovande karriär framför sig som copywriter för väggord och sånadär tavlor som hänger hemma hos Pernilla Wahlgren. Typ ”HAVE A GREAT DAY!” och andra starka budskap som folk betalar 300 spänn för att smälla upp på sin fondvägg.

Personligen så har jag alltid varit skeptisk till folk som gillar söndagar, och det här bekräftar bara mina instinkter. Det finns faktiskt gränser för hur mycket man kan njuta av en söndag.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB