Startsida / Inlägg

Martin Melin har fått nog!

av tramsfrans

Stoppa pressarna, Martin Melin har fått nog av att prata om Camilla Läckberg i kvällspressen! För att markera hur trött han är på att prata om Camilla Läckberg i kvällspressen så har han pratat om Camilla Läckberg i kvällspressen en gång till! Hoppas att ni hängde med!

I en intervju med Expressen så levererar Martin de dramatiska nyheterna.

”-Jag känner bara litegrann att jag är trött på att prata om Camilla. Det är fyra år sedan vi skilde oss. Någonstans måste folk inse det.”

Jag tror faktiskt inte att NÅGON kan ha missat att inse att Camilla Läckberg och Martin Melin har skilt sig. Det måste i så fall vara Sveriges sämst bevarade hemlighet någonsin. Det är ju det enda de pratar om hela tiden! Camilla Läckberg har till och med gift sig en gång till, men pratar fortfarande om att hon skilt sig! Problemet ligger ju knappast i att ”folk” inte har insett att de har skilt sig, det är ju de själva som inte verkar ha insett det?

”-Jag är trött på att hela tiden hamna i artiklar med och om Camilla. Hon har ett nytt liv, en ny kille, nytt allting. Då kan man skilja på det, tycker jag.”

Jag säger verkligen inte att kvällspressen alltid gör rätt, men här kan jag faktiskt känna att Melin och Läckberg har sig själva att skylla. De ÄLSKAR ju att prata om varandra i intervjuer och pika varandra på Instagram! Det är ju därför tidningarna ställer frågor om det hela tiden. Om de själva hade slutat prata om varandra hela tiden så hade de garanterat slutat få frågor om det. Det är ju faktiskt FYRA år sen, precis som Martin Melin själv har sagt.

Det är bara att titta på andra kända par som skilt sig. Carina Berg och Kristian Luuk, Erik och Martina Haag, Lena PH och Per Holknekt, Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt osv. Visst, tidningarna har skrivit hur många artiklar som helst om dem, men det har ju gått ÖVER nu! Troligtvis för att ingen inblandad har lust att prata om det i kvällspress, och då fattar till och med vi kvällstidningsskribenter grejen och slutar skriva om gammal skåpmat. Det är faktiskt inte svårare än så.

Därför så utmanar jag nu Martin Melin och Camilla Läckberg att inte prata om varandra offentligt på ett år! De får naturligtvis ha hur mycket kontakt de vill med varandra och de har ju ändå barn ihop, men den enda skillnaden skulle vara att de inte får prata om varandra i intervjuer eller pika varandra på Instagram. Jag är övertygad om att skriverierna skulle upphöra inom ett år. Frågan är om de själva verkligen vill det?

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB